Logitech G PRO X vs Razer DeathAdder V3

Letho4141

Picopat
Daha fazla  
1.5 ay önce CS2 için mouse araştırıyordum. Logitech G PRO X veya Razer DeathAdder V3 arasında kalmıştım.
Razer deathadderv3 herkes önermişti ve aldım ama mouse elime oturmadı spray yaparken zorlandığımı falan hissediyordum.
Logitech G PRO X alacağım büyük ihtimalle değer mi?

1.5 ay önce CS2 için mouse araştırıyordum. Logitech G PRO X veya Razer DeathAdder V3 arasında kalmıştım.
Razer deathadderv3 herkes önermişti ve aldım ama mouse elime oturmadı spray yaparken zorlandığımı falan hissediyordum.
Logitech G PRO X alacağım büyük ihtimalle değer mi?
İkiside alınmaz benim görüşüm, çünkü ikiside eski.Dav3 herkesin eline göre değil, scrollu hemen bozuluyor ve kablolu. G pro x ise shape olarak daha fazla kişiye hitap etsede , hala mekanik switch kullanıyor ve onunda scrollu iyi değil.

İlla ikisi arasından GPX derim, kablosuz olduğu için.

İkiside alınmaz benim görüşüm, çünkü ikiside eski.Dav3 herkesin eline göre değil, scrollu hemen bozuluyor ve kablolu. G pro x ise shape olarak daha fazla kişiye hitap etsede , hala mekanik switch kullanıyor ve onunda scrollu iyi değil.

İlla ikisi arasından GPX derim, kablosuz olduğu için.
Deathadder V3 de kablosuz

Değil. DeathAdder V3 Pro versiyonu kablosuz. El boyutunuz ve tutuş şekliniz nedir?
DeathAdder V3 Pro kastediyorum herkez al dedi pişmanım LOgitech GPRO X alıcam büyük ihtimalle demosunu denemiştim mağazada iyi hissiyat veriyordu Logitechlerin derileride çok güzel oluyor

DeathAdder V3 Pro kastediyorum herkez al dedi pişmanım LOgitech GPRO X alıcam büyük ihtimalle demosunu denemiştim mağazada iyi hissiyat veriyordu Logitechlerin derileride çok güzel oluyor
Superligth 4100 TL'yi hakketmiyor, 5 senelik mouse. Alıcaksanız ikinci el alın millet 2000 TL'ye falan satıyor. Superligth'a o parayı vereceğinize Maya X falan bakın.

@WerBeastDu Selam. Lamzu markasını tavsiye etmenizde en önemli etken güncel olması mı? Sensör vs. yoksa başka etkenler mi var? Uzun zamandır işin içindeyim ama forumda rastladım bu markaya o yüzden merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı