Logitech G PRO X vs Razer DeathAdder V3

Kazık, fiyatının düşmesini bekle yada Maya X al. Boardzy'nin son videosunda Gpx2 ve Maya X karşılaştırması vardı.
Niye o zaman tum pro oyuncular tum yayincilar neredeyse bunu kullaniyor ? kime sorsam o mousa var

Kazık, fiyatının düşmesini bekle yada Maya X al. Boardzy'nin son videosunda Gpx2 ve Maya X karşılaştırması vardı.
Aldım ve baya memnunum LGPRX

Son düzenleme:
Niye o zaman tum pro oyuncular tum yayincilar neredeyse bunu kullaniyor ? kime sorsam o mousa var

Aldım ve baya memnunum LGPRX
Ben Gpx2 kötü demedim, sadece geçen gün 4000 TL'ye satılan fareyi 5600 TL'ye almak saçma dedim o fiyata magnezyum kasa mouselar varken.

Gpx 1 mi aldınız 2 mi?

Deathadder V3 kablolu ve GPX 2 arasında kalmıştım, maalesef Razer tercih ettim ve o gün bugündür temassızlık sorunu yaşıyorum, mouse kendi kendine gidip geliyor. Bu da yetmezmiş gibi bu gidip gelmeden sonra bilgisayarı yeniden başlatana kadar bilgisayarda performans düşüşü yaratıyor.

Bugün GPX 2 sipariş ettim, DAV3 Pro hakkında bilgim yok ancak düz DAV3 bana yaşattıklarıyla yetti ve arttı yani.

Bende senin kafadaydim Çok kararsızdım malum sonuçta ikiside pahalı mouselar ama bizim gibi oyunları ciddiye alan herifler için önemli deathadder V3 Logitech Prox 2 yle çok karşılaştırıldı ve türkiyede çoğu kişi Deathadder V3 al dedi bana ve bende aldım çok pişman oldum elime oturmadı max 1000 hz deriside bana güzel gelmedi sevemedim elo bile düştüm baya Bugün Logitech Prox 2 aldım harika bir şey 8000 hz 'e kadar ve aşırı rahat elime de çok oturdu çok rahat ve güzel ben çok beğendim fiyatı pahalı ama değiyor gerçekten elime cuk diye oturdu çok rahat spray yada flickler yapmaya başladım Boşuna dünyanın en iyileri bu mouse'u tercih etmiyor zaten %80 proların ve yayıncıların Bu mousedan var ve olması gereken bu logitech en iyisidir logitech üzmez

Ben Gpx2 kötü demedim, sadece geçen gün 4000 TL'ye satılan fareyi 5600 TL'ye almak saçma dedim o fiyata magnezyum kasa mouselar varken.

Gpx 1 mi aldınız 2 mi?
2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…