M MehmetAli48 Decapat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #1 Merhaba hangi kulaklığı tercih etmeliyim? Hangisinin ses kalitesi daha iyi genel olarak FPS oyunları oynuyorum Valorant ve CS2 gibi. Veya bu iki kulaklıktan daha iyi olan kulaklık varsa önerebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2025
Merhaba hangi kulaklığı tercih etmeliyim? Hangisinin ses kalitesi daha iyi genel olarak FPS oyunları oynuyorum Valorant ve CS2 gibi. Veya bu iki kulaklıktan daha iyi olan kulaklık varsa önerebilir misiniz?
ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 705 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #2 MehmetAli48 dedi: Merhaba hangi kulaklığı tercih etmeliyim? Hangisinin ses kalitesi daha iyi genel olarak FPS oyunları oynuyorum Valorant ve CS2 gibi. Veya bu iki kulaklıktan daha iyi olan kulaklık varsa önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... G PRO X.
MehmetAli48 dedi: Merhaba hangi kulaklığı tercih etmeliyim? Hangisinin ses kalitesi daha iyi genel olarak FPS oyunları oynuyorum Valorant ve CS2 gibi. Veya bu iki kulaklıktan daha iyi olan kulaklık varsa önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... G PRO X.