Wersek Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar Logitech G PRO X Wireless almayı düşünüyorum fakat bazı kişiler baş ağrısı yaptığını söylüyor siz ne dersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2021
Arkadaşlar Logitech G PRO X Wireless almayı düşünüyorum fakat bazı kişiler baş ağrısı yaptığını söylüyor siz ne dersiniz?
B buneolm Femtopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #2 kanka alakası yok çok memnunum ben g pro dan şaşma g pro almıycaksan cloud 2 wirelles veya corsair void elite wirelles al
kanka alakası yok çok memnunum ben g pro dan şaşma g pro almıycaksan cloud 2 wirelles veya corsair void elite wirelles al
A Argonath LXI Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 501 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #3 6 ay önce aldım G Pro X, ses kalitesinden çok memnunum fakat kulak kısmına çok fazla baskı yapıyor. Bir saatten fazla kullanamadığım için kaldırdım kutusunda duruyor öyle.
6 ay önce aldım G Pro X, ses kalitesinden çok memnunum fakat kulak kısmına çok fazla baskı yapıyor. Bir saatten fazla kullanamadığım için kaldırdım kutusunda duruyor öyle.
lexuseN Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #4 ben g pro x kullanıyorum kafamın üstüne cok kötü bi baskı uyguluyo kafamın ağrısını 3 4 gün hissettim yani deri sertleşti mi ne oldu anlamadım ama
ben g pro x kullanıyorum kafamın üstüne cok kötü bi baskı uyguluyo kafamın ağrısını 3 4 gün hissettim yani deri sertleşti mi ne oldu anlamadım ama