Merhaba forumdaki araştırmalarım sonucu bu kulaklığın çok fazla övüldüğünü gördüm ve güzel bir indirim denk gelince aldım. Fakat birkaç sürpriz ile karşılaştım. Dip ses sorunu ve 7.1'in çok kötü oluşu. Çözümü var mı dip ses sorununun veya başka denk gelen var mı? İade etmeli miyim?
Dip sesi bilemiyorum ama 7.1 ‘i kötü değil. Size sorunlu model denk gelmiştir. İade edebiliyorsanız edin. Uygulama yükleyip deneyin yüklüyse silin. 7.1 için internetten uygulama ayarları bakabilirsiniz.
Dip sesi bilemiyorum ama 7.1 ‘i kötü değil. Size sorunlu model denk gelmiştir. İade edebiliyorsanız edin. Uygulama yükleyip deneyin yüklüyse silin. 7.1 için internetten uygulama ayarları bakabilirsiniz.
Uygulamayı silip yükledim işe yaramadı. İlk geldiği gün sorun yoktu ya da ben fark edemedim ama bugün net bir şekilde var. 7.1'de ses boğuk geliyor ve 1850 liraya aldım. Önerebileceğiniz farklı bir kulaklık var mı?
Önerebileceğiniz başka Wireless kulaklık var mı? Artics 7, Cloud 2 Wireless veya Blackshark V2 Pro gözüme takılan modeller.
Uygulamayı silip yükledim işe yaramadı. İlk geldiği gün sorun yoktu ya da ben fark edemedim ama bugün net bir şekilde var. 7.1'de ses boğuk geliyor ve 1850 liraya aldım. Önerebileceğiniz farklı bir kulaklık var mı?
Dip sesten şikayetçi olunduğunu görmediğim 7.1i çok iyi olan Steelseries Arctis serisini deneyebilirsiniz. Ben arctis 7 kullanıyorum. Hiçbir sorun yok. Tavsiye ederim kesinlikle.
Dip sesten şikayetçi olunduğunu görmediğim 7.1i çok iyi olan SteelSeries Arctis serisini deneyebilirsiniz. Ben Arctis 7 kullanıyorum. Hiçbir sorun yok. Tavsiye ederim kesinlikle.
Bir sorum daha olacak, kullanıcı olarak yorumunuzu merak ediyorum. Müzik ve film hissiyatı nasıl bass seviyesi iyi mi? Şu anki kulaklık müzik konusunda pek tatmin etmedi beni.
Bir sorum daha olacak, kullanıcı olarak yorumunuzu merak ediyorum. Müzik ve film hissiyatı nasıl bass seviyesi iyi mi? Şu anki kulaklık müzik konusunda pek tatmin etmedi beni.