Elektronik Logitech G Pro X Wireless Lightspeed 3100TL

Maalesef yok yanlış bilgi verilmiş. Aradığım kulaklığı bir türlü bulamıyorum her markanın kendine özgü iyi yanı var ama hepsinin birleştiği bir nokta yok.
Bluetooth olunca ses kalitesi çok düşmüyor mu?

Siteyi bilmiyorum ama fiyatı çok çok uygun

Kafanız büyükse g733 tavsiye etmem ben iade etmiştim inzone h7 ye geçtim

Geçtiğinizin müzik performansı nasıl?
Ben açıkçası teknik anlamda farkları cok anlayamıyorum. Ben playstation 5 kullanıcısı da oldugum için bunu tercih ettim. Kafam sadece bunda rahat ediyor ve 40 saat şarj süresi var

Maalesef yok yanlış bilgi verilmiş. Aradığım kulaklığı bir türlü bulamıyorum her markanın kendine özgü iyi yanı var ama hepsinin birleştiği bir nokta yok.
Steelseries Arctis Nova 7'ye baktınız mı? Bluetooth desteği, Type-C adaptörü ile bluetooth olmayan mobil cihazlarda bile çalışıyor.

SteelSeries Arctis Nova 7'ye baktınız mı? Bluetooth desteği, Type-C adaptörü ile Bluetooth olmayan mobil cihazlarda bile çalışıyor.

Şu an aklımda bu model var fakat SteelSeries'e bir türlü güveniyorum. Fiyatı da 3650TL iken almadım şu an uçmuş.

Şu an aklımda bu model var fakat SteelSeries'e bir türlü güveniyorum. Fiyatı da 3650TL iken almadım şu an uçmuş.
Hocam bana doğum günümde hediye geldi. Çok çok iyi geldi bana kulaklık. Bence fiyatını hakediyor.

Hocam bana doğum günümde hediye geldi. Çok çok iyi geldi bana kulaklık. Bence fiyatını hak ediyor.

SteelSeries'in eski fakat zamanının en üst düzey kulaklıklarını kullandım. Ses seviyesi olarak rezaletti. Benim istediğim PS5'te ve mobilde yazılım kullanılamadığı için güzel bir ses seviyesine ulaşması.

DİKKAT! Ürünün soru cevap kısmını kontrol ederseniz ürünün kablolu olduğunu söylemiş mağazalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…