Logitech G PRO X Wireless satılmalı mı?

ekodayii

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yurt dışına seyahate geldim Logitech G PRO X Wireless aldım 2 tane ve 1 tanesini arkadaşıma aldım ama geç dönüş yaptığım için kendisi Türkiye'den almış o yüzden diğerini sizce satabilir miyim? Baktım fiyatına Hepsiburada üzerinde 10.500 TL'ye satılıyor ben 7500-8000 TL arasında satmayı düşünüyorum. Sıfır kutulu sizce satılır mı? Garantisi global olduğu için Türkiye'de geçerli.

Satılır kanka niye satılmasın. G PRO bilindik bir seri. Garantisi sorun olabilir ama ürün gider her türlü

Gümrük mevzularından sonra Logitech garanti ile değişim için yeni ürün yollamıyor diye biliyorum. Yani global garantinin bir karşılığı yok muhtemelen.
sence 7-8 bin TL arasına satabilir miyim yoksa iade edeyim mi burada? yarın döneceğim çünkü

4-5 bandında çok var temizliğini düşünerek 6000-6500 gibi gider diyorum ama belli de olmuyor hemen satabilirsin de 1 ay bekleyebilirsin de madem gideceksin iade etsene direkt ne kadara aldın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…