Logitech G PRO X2 Lightspeed kablosuz kulaklık equalizer ayarı ile en iyi ses nasıl alınır?

757618

Centipat
@Lancia Delta S4

Rehberinizi biliyorum ama.

EqualizerAPO ve Peace'yi (indirmek istemiyorum harici programlar bilgisayarımda olsun istemiyorum. Oyunları yüksek Elo'da oynuyorum ve harita takibi ile zamanlamalı atışlarım smoke içi taramalarımla tecrübe Killer'im çok fazla. Oyunda ölüp beni izleyen takım arkadaşlarım bile hile misin diye sorabiliyor o nedenle sürekli cheater diye repleniyorumdur. Bu yüzden harici programlardan dolayı banlanmak istemiyorum.)
O nedenle kulaklığın kendi programı içerisindeki ekolayzer ayarlarına destek talep ediyorum.
Belki tam anlamıyla bir equalizer ayarı olmayacak belki ama yine de tavsiye istiyorum.
Bu 5 Hz ayarını nasıl yapmalıyım sizce?
Bu Logitech G HUB'ın kendi FPS ayarları aşağıda.

1744926539515.png

(Aşağıdakiler Overwatch2 için tavsiye üzerine şimdi deneyeceğim.)

1744926590572.png

Dosya Ekleri

• 1744925787834.png
    1744925787834.png
    9,7 KB · Görüntüleme: 39
@Lancia Delta S4

EqualizerAPO ve Peace'yi (indirmek istemiyorum harici programlar bilgisayarımda olsun istemiyorum. Oyunları yüksek Elo'da oynuyorum ve harita takibi ile zamanlamalı atışlarım smoke içi taramalarımla tecrübe Killer'im çok fazla. Oyunda ölüp beni izleyen takım arkadaşlarım bile hile misin diye sorabiliyor o nedenle sürekli cheater diye repleniyorumdur. Bu yüzden harici programlardan dolayı banlanmak istemiyorum.)
O nedenle kulaklığın kendi programı içerisindeki ekolayzer ayarlarına destek talep ediyorum.
Belki tam anlamıyla bir equalizer ayarı olmayacak belki ama yine de tavsiye istiyorum.

Eki Görüntüle 2472208

Eki Görüntüle 2472209

Hocam o indireceğiniz programlar Discord'dan daha zararsız, oyuna erişim izinleri olmadığı için hile olarak algılanacaklarını zannetmiyorum. Şu an bile bilgisayarında arka planda hile algılanabilecek tahmini 100 civarı program çalışıyor zaten isimleri belirsiz, çok düşük bir ihtimal yani.

GHub'dan yaptığın ayar tam olarak işe yaramaz, illaki bunu istiyorum dersen ayarlayıp atarım.

Zararsız oldukları belli ama yine de bazı sertifikalar, onaylar veya uygulamaların oyunlara gönderilmesi gibi şeyler gerekiyor sanırım. Bunları yapmamış olabilirler. Harici bir program gibi gözüktüğü için derdimi anlatana kadar aylar geçebilir — hatta bazen kimse dinlemiyor bile. Oyunun kurallarına göre Discord bile üçüncü parti yazılım sayılıyor, yani isteseler sadece Discord kullanımı yüzünden bile ban atabilirler.

Bugün iyi oyunlar oynadım tecrübe Killer aldım ama bu yüzden 4-5 maç içinde en az 10 kişi tarafından cheater diye raporladığına eminim. Bu da işin ayrı bir sıkıntısı...

Ama eğer burada bir ayar yaparım dersen olur.

Şu an en son attığım -3-7-5-7-10 ayarları iyi gibi.

Şu an -4-7-6-7-11 yaptım bunu deniyorum bu da iyi gibi.

Sizde bir ayar atarsanız onu da denemek isterim ama çok uğraştıracaksa uğraşmayın şu anki bulduğum ayarlar iyi bayağı.

Ben de ondan bahsettim zaten, Discord ile indirmen gereken uygulamalar aynı kategorideler. Discord kullanıyorsan onları kullanmamak mantıksız.

Şimdi frekans cevabına baktım, tek problemi 2 ile 6K arası, onun dışı için ekolayzıra gerek yok. 240 ve 750 kısmını arttırmışsın ama orası gayet iyi görünüyor, onu sıfırlayıp ya da biraz kısıp dene. Bir de 2K ile 6K arasında neredeyse 8 desibellik bir düşüklük var, yani tam 4K civarından arttırman lazım ama onun bandı uygulamada görünmüyor, o yüzden 2K ve 6K'yı kendi zevkine göre arttır.

Eki Görüntüle 2472737

Bu şekilde mi denememi öneriyorsunuz?

Yani buna yakın bir ayar olması lazım ama ekolayzır bantlarının frekans dışında birkaç bilinmesi gereken özelliğini bilemediğim için bunlar en doğru ayar olmayabilir. Bu ayar üzerinden kendi zevkine göre özelleştirme yapabilirsin, mesela tizler fazla geliyorsa 2K ve 6K'yı kıs, baslar azsa ilk 2 bandı arttır gibi.

@Lancia Delta S4

Eki Görüntüle 2472208

Eki Görüntüle 2472209
O ghub ekolayzeri ile kulaklığı asla tam performansta kullanamazsın, baksana şuna tiz frekansları falan yok, aşırı kötü. Ekolayzer apo ile kullanırsan o kulaklığı fiyat bandında ki en iyi kulaklığa ceviriyorsun. Logitech G pro x 2 kulaklığı için gelismis ekolayzer kismini getirene kadar GHUB kullanma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı