@Lancia Delta S4
Rehberinizi biliyorum ama.
www.technopat.net
EqualizerAPO ve Peace'yi (indirmek istemiyorum harici programlar bilgisayarımda olsun istemiyorum. Oyunları yüksek Elo'da oynuyorum ve harita takibi ile zamanlamalı atışlarım smoke içi taramalarımla tecrübe Killer'im çok fazla. Oyunda ölüp beni izleyen takım arkadaşlarım bile hile misin diye sorabiliyor o nedenle sürekli cheater diye repleniyorumdur. Bu yüzden harici programlardan dolayı banlanmak istemiyorum.)
O nedenle kulaklığın kendi programı içerisindeki ekolayzer ayarlarına destek talep ediyorum.
Belki tam anlamıyla bir equalizer ayarı olmayacak belki ama yine de tavsiye istiyorum.
Bu 5 Hz ayarını nasıl yapmalıyım sizce?
Bu Logitech G HUB'ın kendi FPS ayarları aşağıda.
(Aşağıdakiler Overwatch2 için tavsiye üzerine şimdi deneyeceğim.)
Rehberinizi biliyorum ama.
Rehber: Ekolayzer ile kulaklığınızın gerçek gücünü açığa çıkarma
Merhabalar, Konularıma sürekli gelen "şu kulaklık için ekolayzır var mı?" taleplerine istinaden bu konuyu açmaya karar verdim 😊. Bu rehber sayesinde sahip olduğunuz kulaklıkların neredeyse hepsine bu ayarları yapabileceksiniz ve bu sayede kulaklığın "ses kalitesi" yüksek ihtimalle hissedilir...
EqualizerAPO ve Peace'yi (indirmek istemiyorum harici programlar bilgisayarımda olsun istemiyorum. Oyunları yüksek Elo'da oynuyorum ve harita takibi ile zamanlamalı atışlarım smoke içi taramalarımla tecrübe Killer'im çok fazla. Oyunda ölüp beni izleyen takım arkadaşlarım bile hile misin diye sorabiliyor o nedenle sürekli cheater diye repleniyorumdur. Bu yüzden harici programlardan dolayı banlanmak istemiyorum.)
O nedenle kulaklığın kendi programı içerisindeki ekolayzer ayarlarına destek talep ediyorum.
Belki tam anlamıyla bir equalizer ayarı olmayacak belki ama yine de tavsiye istiyorum.
Bu 5 Hz ayarını nasıl yapmalıyım sizce?
Bu Logitech G HUB'ın kendi FPS ayarları aşağıda.
(Aşağıdakiler Overwatch2 için tavsiye üzerine şimdi deneyeceğim.)