Logitech G PRO X2 rahat hareket etmiyor

oxiganoteng

Decapat
Daha fazla  
Selam, iyi sosyaller. Bugün farem elime geldi, skatezlerini değiştirdim ve ilk kez denemek için CS girdim fakat farenin arka kısmının kolaylıkla havaya kalktığını ufacık oynasa bile sensörün zemini okumadığını gördüm. Yani fareyi hareket ettirirken arka kısmı gelince skatezleri denk gelmediği için hareket etmiyor bencesi böyle. Yapmam gereken ayarlar varsa veya skatezleri yeniden değiştirmem gerekiyorsa vs. tüm önerilere açığım.

Selam, iyi sosyaller. Bugün farem elime geldi, skatezlerini değiştirdim ve ilk kez denemek için CS girdim fakat farenin arka kısmının kolaylıkla havaya kalktığını ufacık oynasa bile sensörün zemini okumadığını gördüm. Yani fareyi hareket ettirirken arka kısmı gelince skatezleri denk gelmediği için hareket etmiyor bencesi böyle. Yapmam gereken ayarlar varsa veya skatezleri yeniden değiştirmem gerekiyorsa vs. tüm önerilere açığım.

Alt tarafın fotoğrafını atar mısın? Driverdan LoD ayarını değiştirirsin en kötü.

Alt tarafın fotoğrafını atar mısın? Driverdan lod ayarını değiştirirsin en kötü.

Hocam o olayları açıkça anlatabilirseniz çok iyi olur.

Dosya Ekleri

• IMG_2152.jpeg
    IMG_2152.jpeg
    134,7 KB · Görüntüleme: 17

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı