Abilerim kardeşlerim Romer G Switch ile başka Switch'li bir klavye arasında seçim yapmanız gerekiyorsa gerçekten Romer G almamanızı öneririm. Bakın evet bazıları kullanabiliyor klavyeyi sorunsuz, uzun bir süre(nasıl oluyor ben de bilmiyorum), fakat benim, yabancı forumlarda, videolarda hatta Letgo'da bile gördüğüm şeyler gerçekten de hiç iç açıcı değil.
Kendim de kullandım bu dandik Switch'li bir klavyeyi(Logitech G413) Almanya'dan almıştım 60 Euro'ya. Çok rekabet oyunu oynayan birisiyim ve en çok oynadığım oyunlardan birisi de CS:GO bu oyunda da CTRL tuşuna basmadan oynamak pek de kolay değil ve klavyeyi kullanmaya başladıktan tam 3 hafta sonra CTRL tuşunun keycap'inin bacağı kırıldı ve sağa sola oynamaya, çıkmaya başladı. İşte tam o an anladım ki Almanya'da gezmek için yanıma aldığım 200 euronun %30'unu çöpe atmışım.
Sadede gelelim arkadaşlar, Logitech'in uluslararası garantisi olmadığı için benimkisi çöp oldu geçti artık. Türkiye'den satın alanlar için bir şey söyleyemeyeceğim, ileride uğraşmak istiyorsanız satın alın. Faturanızı garantinizi gösterirsiniz değiştirirler en kötü Switch gönderirler kendiniz lehim ile yaparsınız. Benim iş uzun yok klavyenin yarı fiyatına Switch satın al, yok lehim yap(hayatımda hiç yapmadım) riske gir.