Logitech G102/203'de çift tıklama sorunu yaşadınız mı?

Çift tıklama sorunu yaşadınız mı?

• Evet

Oy: 23 62,2%
  • Hayır

Oy: 14 37,8%

• Oy verenlerin toplamı
    37

Yıl 2024 oldu aynı fare de aynı sorunu yaşadım ve üfledim düzeldi harika bir çözüm gerçekten

Mouse'unuzun içine üflerseniz statik enerji boşaltarak sorunu çözebilirsiniz. Problem birkaç dakikada geri geliyosa mouse butonlarının altına WD40 spreyleyerek deneyin.

Ben bu şekilde çözdüm

Mouse'unuzun içine üflerseniz statik enerji boşaltarak sorunu çözebilirsiniz. Problem birkaç dakikada geri geliyorsa mouse butonlarının altına WD40 spreyleyerek deneyin.

Ben bu şekilde çözdüm.

Eski konu hortlatıyorum.

Şu anlık sorunum geçti gibi gözüküyor (içine üfledim) ama tekrar yaşanacak mı göreceğim? Reddit'te yabancı bir sayfa da hava üflemek yerine hava çekmenin daha iyi olduğu yazıyor statik enerji için altında da bayağı bir kişi teşekkürlerini iletmiş. Sorunum devam ederse yarın gün içinde farenin içini açıp temizlemeyi düşünüyorum ama sanırım hala garantisi olması lazım. Sizce garantiye mi göndermeliyim yoksa kendim temizlemeli miyim? Sorunun ana sebebi kir ve nem gibi duruyor çünkü fareyi uzun süredir dışını temizlemeden ve nemli ortamda kullanıyorum ellerimde terliyor genelde kullanırken.

Bu mouselarda hep yaşanıyo kesin bi çözümü de yok. Yani garantiye göndersen bile onlar da senin gibi içini açıp temizliğini yapacaklar büyük ihtimal. Senin yerinde olsam şimdilik hava üfleyerek (ya da senin dediğin gibi çekerek) düzeltirdim.

Kendi tecrübeme göre bu bi süre sonra işe yaramayı bırakıyo. 1-2 dakika normal çalışıp yine bozuluyor. Bunu yaşarsan da garantiye gönderirsin. İçini kendin açıp garantiyi çöpe atmamın bi anlamı yok.

Garanti de düzeltemezse yeni mouse iste.

En son tercih olarak da benim önceki mesajımda yazdığım WD40 tekniğini deneyebilirsin. Ben de redditte bi yerde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam.
Tam mouse butonlarınıj altına biraz WD40 spreyleyin. Çok abarmayın çünkü mouseın sensörüne gelirse mouseu açıp temizlemekle uğraşırsınız.

Evet üfleyerek düzeldi bayağı bir süre idare etti az önce yine aynı sorunu yaşar gibi oldum yine üfledim bir sorun yok şu an. Laptopu sürekli şarjda bıraktığım için bir elektrik birikmesi de yaşıyor olabilir. İleride üflemekte bir çözüm olmazsa o zaman kendim temizleyip dediğiniz gibi WD40 sıkarım. Direkt söküp garanti bir şekilde wd40 sıkmak daha mantıklı değil mi?

Biraz geç gördüm mesajı kusura bakma
Ama mouse söküp açman garantiyi bitiriyor olabilir. O yüzden ben olsam WD40'ın o ince kırmızı ucunu mouse butonlarının altına sokup sıkardım. Aynı yere sıkmış oluyorsun sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…