Logitech G102 alınır mı?

Logitech alınmaz AOC mu alınır hocam yapmayın ya.
Logitech olan her ürün alınabilir mi oluyor? Bilmediğin konularda gereksiz yorum yapma. Sende sorun çıkmadı diye kimsede çıkmayacak anlamına mı geliyor? 3 tane arkadaşım Logitech mouse alıp pişman oldu. Bilin bakalım hangi model, G102.

Yeter ben çıkıyorum alın pişman olmazsınız hocam uğraşılmaz bunlarla hadi kolay gelsin.

Söyleyecek laf bulamayınca kaç tabii. Neyse kara listemde yerini kazanmış oldun tebrik ederim çoğu kişi bu şansa sahip olmuyor.

Fareyi öneren arkadaşlar burada detaylı anlatılan bir rehber var oturup okumanızı tavsiye ediyorum.

Kısaca söylemek gerekirse içindeki sensör 150 TL olan Performax xotranın içindeki sensör kadar bile iyi değil G300s de A3055 sensör bulunuyor xotranda ise 3327. varın siz düşünün gerisini.

13-14 senelik aşırı eski bir sensöre sahip 500 liraya alınması için tek bir sebep bile yok. Farelerden azıcık anlayan birisi önermez zaten bu ürünleri.

Bana kızıp sinirlenmenizin de anlamı yok. Burada sorun sizin bilgisizliğiniz bu ürünleri önerirken teknik verilere bakarak değil de duygularınızla önerdiğiniz için biz kötü deyince ananızı babanızı kesmişiz gibi davranıyorsunuz.

Hadi iyi sosyaller.

@Tenseii hocam sende istediğin fareyi al burada 400 lira için takla atamayız. Ben önerimi verdim değerlendirmek senin elinde.

Son düzenleme:

Kızma sinirlenme olayı yok da siz biraz gerildiniz sanki hocam. Arkadaş konu açmış tavsiye istiyor alınır mı? Diyor. Bende diyorum ki ben kullanıcısıyım aynı ürünün 6 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım alabilirsin diyorum.

Sağ olun hocam 2.5 senedir kullanıyorum bende sıkıntı yok.

Kızma sinirlenme olayı yok da siz biraz gerildiniz sanki hocam.

Sizin için söylemiyordum.

Birden Logitech kötülemek için fonlanır oldum birisinin söylediği üzere. Sinirlenirim tabii ki.

Bende diyorum ki ben kullanıcısıyım aynı ürünün 6 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım alabilirsin diyorum.

Her memnun olunan ürün 10 üzerinden 10 olmuyor maalesef. Eksiklerini belirttim ve neden alınmaması gerektiğini anlattım hala önerip önermemek size kalmış.

Hocam gayet güzel anlattınız eline sağlık ama hala alınır bence her mouse aynı sorunlar olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…