Logitech G102 bağlantı git gel sorunu

Melih Aksoy

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu sorun yaklaşık 3-4 gün önce olmaya başladı. Normal bir şekilde bilgisayarı kullanırken mouse bağlantısı kopuyor USB takma sesi geliyor ve tekrar bağlanıyor. Bu 1-2 saniyelik bağlantı yokken eğer mouseu sağa çektiysem bu olay anında yaptığım tüm hareketler topluca aniden gerçekleşiyor(mesela aniden imlecim sağa ışınlanıyor). Sorunun donanımsal olduğunu düşünmüyorum kasadaki başka portları da denedim. Kafamı karıştıran nokta bağlantı koptuğunda benim hareketlerimi görebilmesi ve aniden gerçekleştirmesi, normal bir temassızlık problemi olsa sadece gider gelir. Oyun sırasında donduğunda ise oyun da mouse ile birlikte donuyor. Çözümü bilen ya da bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba,

Tam olarak şu anda aynı sorunu yaşamaktayım. Çözebildiniz mi acaba?
Sorun devam etmekte çözebilen varsa yorum yapabilir mi lütfen? Teşekkürler.
Merhaba,

Tam olarak şu anda aynı sorunu yaşamaktayım. Çözebildiniz mi acaba?
Sorun devam etmekte çözebilen varsa yorum yapabilir mi lütfen? Teşekkürler.
Ben sorunu logitech yazılımından "Işık Uyku Zamanlayıcısı"nı kapatarak çözdüm. Deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Sorunu düzeltebildiniz mi? Bende mouse gidip gelme sesi yok fakat ara sıra yaklaşık 1 2 saniyeliğine farenin kontrolünü kaybediyorum. Oyunlarda aşırı sinir bozucu oluyor.

Buraya yazmayı unutmuşum Işık uyku zamanlayıcısını kapattığımda başta sorun düzeldi gibiydi fakat tekrar edince daha fazla uğraşmayıp yeni mouse almıştım. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum bu sorunu yaşıyorsanız mouseda bir şeylerin bozulduğu aşikar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı