Çözüldü Logitech G102 çift tıklama sorunu nasıl giderilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Athena1

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam bundan 2 hafta önce Logitech G102 faremde çift tıklama sorunu yaşanmaya başladı. İlk günlerde pek sıkıntı etmese artık epey artmaya başladı. Her 10 tıklamada 1 kere yaşanırken 10 kerede 6 olmaya başladı. Logitech G102'nin genel sorunuymuş sanırım mouse çok güzel. Gerek FPS oyunlarında gerek kullanımda fakat böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum. 20 Ağustos 2021 yılında almışım 1.5 yıl olmuş bunun sanırım bir çözümü yok. Switch'lerle alakalı sanırım bunun hakkında yapabileceğim bir şey var mı? Valorant gibi FPS oyunlarında hiç rahatsız etmiyor ama oyun dışı kullanımı aşırı sinir bozucu. Yeni bir fareye mı geçmeliyim?
Ekleme: Ürünün garanti süresi 2 yıl halen süresi geçerli garantiye mi göndereyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Switch değişimi.

Al şöyle bir takım git bir elektrikçide değiştirt.

Göndersen de garantiye büyük ihtimalle aynı model Switch takacaklarından illaki sonra tekrardan olacaktır.

Stok skatezler gideceğinden bir de bundan alırsanız eğer ürün hem çok daha yi kayacaktır.
Switch değişimi.

Göndersen de garantiye büyük ihtimalle aynı model Switch takacaklarından illaki sonra tekrardan olacaktır.

Stok skatezler gideceğinden bir de bundan alırsanız eğer ürün hem çok daha yi kayacaktır.

Son düzenleme:
Çözüm
Switch değişimi.

Garantiye vermekle uğarşamazdım zaten 2 hafta kadar bekletiyorlar teşekkür ederim yanıtın için.

Garantiye vermekle uğraşamazdım zaten 2 hafta kadar bekletiyorlar teşekkür ederim yanıtın için.

Bir şey değil. En azından daha iyi kayma performansı ve daha iyi Switch'lere sahip olacaksın bu şekilde.

Ayrıca çözüm olarak raporlardan yorumumu sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı