Logitech G102 çift tıklama sorunu

2-3 yıldır kullanıyorum gerek. Oyun performansı gerekse de uzun ömrü bence çok iyi dediğiniz hiçbir sorunla karşılaşmadım. Hala da kullanmaya devam ediyorum ben de Rival 105 almayı düşünüyordum fakat sonra G102'yi aldım G102 al biraz reklam gibi oldu ama olsun.

Logitech G102 almayı düşünüyorum ama internette bayağı çift tıklama problemi yaşayan gördüm, Sizce alınır mı? Rival 105 ile G102 arasında kaldım 180 TL bütçem var.

Dediğiniz sorun G300STE var diye biliyorum. Şu an çekiyorum sol tık ve sol tıkın yanındaki tuşta çift tıklama sıkıntısı var. Fakat 4 sene oldu alalı.

2. yılda da yaşanabiliyor ama o sorun yaşanıyor kesinlikle emin olun.

G300S ve G102 çift tıklama kronik hatasına sahip olan 2 mouse. Düşük bütçeli Logitech mouseler sorunlu olduğu için SteelSeries almanızı tavsiye ederim.

Bence arkadaşın dediği doğru bende G102 kullanıyorum fakat 4 yıldır böyle bir sorunla karşılaşmadım bence bir araştır derim ama Rival 105'den daha iyi diye biliyorum G102 almanı şiddetle tavsiye ederim ama bu sana kalmış.

Logitech G102 almayı düşünüyorum ama internette baya çift tıklama problemi yaşayan gördüm, Sizce almalı mıyım? Rival 105 ile G102 arasında kaldım 180 TL bütçem var.
G102'yi araştırmadan satın aldım. Alalı 2 sene oldu ve şu sıralar çift tıklama problemi yaşıyorum. Alacakların iyi araştırmasını tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı