Ahmet Yasir YELER
Decapat
Logitech G102 almayı düşünüyorum ama internette baya çift tıklama problemi yaşayan gördüm, Sizce almalı mıyım? Rival 105 ile G102 arasında kaldım 180 TL bütçem var.
2. yılda da yaşanabiliyor ama o sorun yaşanıyor kesinlikle emin olun.11 ay oldu alalı, dediğiniz sorunu yaşamadım.
Logitech G102 almayı düşünüyorum ama internette bayağı çift tıklama problemi yaşayan gördüm, Sizce alınır mı? Rival 105 ile G102 arasında kaldım 180 TL bütçem var.
2. yılda da yaşanabiliyor ama o sorun yaşanıyor kesinlikle emin olun.
G300S ve G102 çift tıklama kronik hatasına sahip olan 2 mouse. Düşük bütçeli Logitech mouseler sorunlu olduğu için SteelSeries almanızı tavsiye ederim.
G102'yi kullandım ve 1. yılda o hatayla karşılaştım, mouse'ye sağlamca bir vurarak geçici olarak düzelttim fakat 1,5. yılda çekilemez bir hale geldi ve Rival 110'a geçtim....bence bir araştır derim...
G102'yi araştırmadan satın aldım. Alalı 2 sene oldu ve şu sıralar çift tıklama problemi yaşıyorum. Alacakların iyi araştırmasını tavsiye ederim.Logitech G102 almayı düşünüyorum ama internette baya çift tıklama problemi yaşayan gördüm, Sizce almalı mıyım? Rival 105 ile G102 arasında kaldım 180 TL bütçem var.
G102'yi kullandım ve 1. yılda o hatayla karşılaştım, Mouse'ye sağlamca bir vurarak geçici olarak düzelttim fakat 1,5. yılda çekilemez bir hale geldi ve Rival 110'a geçtim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.