Logitech G102, CS:GO için 200 IPS yeterli midir?

Makaleler
4
Arkadaşlar Logitech G102 Gaming mouse almayı düşünüyorum. CS:GO için 200 IPS yeterli midir? Ani reflekslerimde mouse takılmasin istiyorum. Bunun için uygun bir mouse mu?
Hassasiyet ayarlarım:
-1000 DPI.
-1 sensitivity (CS:GO)
Teşekkürler.

Bayramın ilk günü kendime bunu aldım. Anlık kullandığım Rival 110'u veya bunu hangisi hoşuma giderse bende kalacak diğerini kardeşime vereceğim :). M5 güzele benziyor gelince göreceğim. Onun dışında Rival 110 öneririm. Gerek steel series yazılım desteği gerek malzeme kalitesi olsun. Güzel bir mouse. Bende 400 dpi 1.9 sene oynuyorum. Gayet her refleksime tepki veriyor.

O değerler yeterli fakat sizin için önemli olan mouse'un boyutu ve malzeme kalitesi. Orta boy mouse'tan hoşlanıyorsanız Rival 110 öneririm.

Arkadaşlar Logitech G102 Gaming mouse almayı düşünüyorum. CS:GO için 200 IPS yeterli midir? Ani reflekslerimde mouse takılmasin istiyorum. Bunun için uygun bir mouse mu?
Hassasiyet ayarlarım:
-1000 DPI.
-1 sensitivity (CS:GO)
Teşekkürler.

G102 kullanıcısıyım ve gayet memnunum çoğu mousedan daha rahat ve kullanışlı. Fakat eline küçük gelebilir.

G102 kullanıyorum, 2 yıl oldu hiçbir sorun çıkarmadı. Üstelik aynı şekilde ben de CS:GO oynuyorum takılma, gecikme, geç tepki verme vb bir sorun yok. 800dpi 1.4 sens.
Fikir olarak da kesinlikle tavsiye ederim çok hoş bir fare bence :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı