Seckin_Kemal_ Kilopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 49 22 Mart 2021 #1 Merhabalar, Logitech G102 mouse aldım fakat makro atamayı yapamıyorum. Bana AK-47 sekmeme makrosu yapar mısınız? Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, Logitech G102 mouse aldım fakat makro atamayı yapamıyorum. Bana AK-47 sekmeme makrosu yapar mısınız? Şimdiden teşekkürler.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 22 Mart 2021 #2 Seckin_Kemal_ dedi: Merhabalar, Logitech G102 mouse aldım fakat makro atamayı yapamıyorum. Bana AK-47 sekmeme makrosu yapar mısınız? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi olmasın ama makro kullanıldığı yakalanınca banlanıyorsunuz.
Seckin_Kemal_ dedi: Merhabalar, Logitech G102 mouse aldım fakat makro atamayı yapamıyorum. Bana AK-47 sekmeme makrosu yapar mısınız? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi olmasın ama makro kullanıldığı yakalanınca banlanıyorsunuz.
Ainnt Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #3 Youtube'da bunun videoları var. Maus modelini yazıp arataiblirsin. MuOv
Seckin_Kemal_ Kilopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 49 22 Mart 2021 #4 Ban yenmiyor diye biliyorum. Ban yenildiğini ilk defa sizden duydum. İnşallah doğru değildir. Ainnt dedi: YouTube'da bunun videoları var. Maus modelini yazıp arataiblirsin. Muov. Genişletmek için tıkla... YouTube'a yazdım ama başka Mouse'lar çıkıyor.
Ban yenmiyor diye biliyorum. Ban yenildiğini ilk defa sizden duydum. İnşallah doğru değildir. Ainnt dedi: YouTube'da bunun videoları var. Maus modelini yazıp arataiblirsin. Muov. Genişletmek için tıkla... YouTube'a yazdım ama başka Mouse'lar çıkıyor.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 22 Mart 2021 #5 Seckin_Kemal_ dedi: Merhabalar, Logitech G102 mouse aldım fakat makro atamayı yapamıyorum. Bana AK-47 sekmeme makrosu yapar mısınız? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir oyuncaya üstünlük sağlayan her türlü yazılım, ekipman hileye girer. Valve bunu tespit eder ise ban yerseniz.
Seckin_Kemal_ dedi: Merhabalar, Logitech G102 mouse aldım fakat makro atamayı yapamıyorum. Bana AK-47 sekmeme makrosu yapar mısınız? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir oyuncaya üstünlük sağlayan her türlü yazılım, ekipman hileye girer. Valve bunu tespit eder ise ban yerseniz.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.455 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #6 Seckin_Kemal_ dedi: Ban yenmiyor diye biliyorum. Ban yenildiğini ilk defa sizden duydum. İnşallah doğru değildir. Genişletmek için tıkla... Ban sebebi dostum. Bende bunny makrosundan yemiştim. 1k saatlik hesap gitmişti.
Seckin_Kemal_ dedi: Ban yenmiyor diye biliyorum. Ban yenildiğini ilk defa sizden duydum. İnşallah doğru değildir. Genişletmek için tıkla... Ban sebebi dostum. Bende bunny makrosundan yemiştim. 1k saatlik hesap gitmişti.