emirkeykey Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #1 Logitech G102 farem için X-raypad Obsidian dot mouse skatez aldım. Köşelere skatezleri yapıştırdım fakat ortadaki sensörün oradaki skatezi çıkartmalı mıyım? Dosya Ekleri IMG_20250313_081920.jpg 82,1 KB · Görüntüleme: 74
Logitech G102 farem için X-raypad Obsidian dot mouse skatez aldım. Köşelere skatezleri yapıştırdım fakat ortadaki sensörün oradaki skatezi çıkartmalı mıyım?
EmirhanBEY00 Picopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 141 Çözümler 1 13 Mart 2025 #2 emirkeykey dedi: Logitech G102 farem için X-raypad Obsidian dot mouse skatez aldım. Köşelere skatezleri yapıştırdım fakat ortadaki sensörün oradaki skatezi çıkartmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Yenisi varsa çıkartın yenisini takın hocam yoksa ama gerek yok.
emirkeykey dedi: Logitech G102 farem için X-raypad Obsidian dot mouse skatez aldım. Köşelere skatezleri yapıştırdım fakat ortadaki sensörün oradaki skatezi çıkartmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Yenisi varsa çıkartın yenisini takın hocam yoksa ama gerek yok.