Logitech G102 fareye soda döküldü

16 yıldır aktif olarak bilgisayar kullanmaktayım ve bu konuları gördükçe inanın şaşıyorum, nasıl becerdiniz anlatır mısınız? 0 şaka.

Çözüm için kurumasını bekleyin ve fişe takıp kullanın. Eğer teknik beceriniz varsa açıp kurulayabilirsiniz. Ama fön makinesi gibi cihazlar kullanmayın.

16 yıldır aktif olarak bilgisayar kullanmaktayım ve bu konuları gördükçe inanın şaşıyorum, nasıl becerdiniz anlatır mısınız? 0 şaka.

Çözüm için kurumasını bekleyin ve fişe takıp kullanın. Eğer teknik beceriniz varsa açıp kurulayabilirsiniz. Ama fön makinesi gibi cihazlar kullanmayın.
Hocam gayet normal bir durum. Bir içecek klavye ya da fareye yakın bir yere, ellerin hareket alanına koyulduğu zaman kolayca dökülebilir. Çünkü normalde o alanda bir şey olmaz ve beyin buna alışır. O alana bir şey koymak gibi bir hataya düşünce de çarpmamak zor oluyor. Çokça yaşadım. Eskiden 25 kuruşa küçük şişede içecekler olurdu. Bir gün klavyeye dökmüştüm. Bazı tuşlara basınca geri çıkmaları için birkaç saniye beklemem gerekiyordu :D

"Çözüm için kurumasını bekleyin ve fişe takıp kullanın" Ben de bazen şaşırıyorum bu mükemmel çözüm nasıl aklınıza geldi?

Benim de Logitech G502'ye çay dökülmüştü ve tuşlar tepki vermiyordu. Kurumasını bekleyip fişe takıp kullandım, düzeldi. Şaka şaka 😀 İçini açtım, sıvı kendi kurusa muhtemelen çalışmayacaktı, sıvıyı tamamen temizledim ve geri taktım kendine geldi. İlk defa bir ürünüme sıvı döktüm onu da böyle kurtardık. Soda uzun süre kalmadan içini açıp temizlesen iyi olur eğer daha önce açmadıysan ve bilgin yoksa YouTube'da illa söküp takan vardır oradan bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ıslak mendil de kullanmayın, içini açıp izopropil alkol ile temizleyin.

"Çözüm için kurumasını bekleyin ve fişe takıp kullanın" Ben de bazen şaşırıyorum bu mükemmel çözüm nasıl aklınıza geldi?

Benim de Logitech G502'ye çay dökülmüştü ve tuşlar tepki vermiyordu. Kurumasını bekleyip fişe takıp kullandım, düzeldi. Şaka şaka 😀 İçini açtım, sıvı kendi kurusa muhtemelen çalışmayacaktı, sıvıyı tamamen temizledim ve geri taktım kendine geldi. İlk defa bir ürünüme sıvı döktüm onu da böyle kurtardık. Soda uzun süre kalmadan içini açıp temizlesen iyi olur eğer daha önce açmadıysan ve bilgin yoksa YouTube'da illa söküp takan vardır oradan bakabilirsin.
Yav müteahhit ben bilmiyor muyum aç temizle demeyi. Belki anlamıyor arkadaş, belki 13-14 yaşında genç bir arkadaşımız, belki açmaya çalışırken bozacak. En iyisi iki sağa sola vursun zaten su damlacıkları plastiğe yapışır kuruyunca da çalışır ürün. Bir ihtimal oksitlenme yapabilir ama ürün bozulmaz. Herkes Tony Stark başımıza.

Oyun oynarken soda döküld, ışıkları gidip geliyordu. Ne yapmam gerek? Mouse modeli Logitech G102.
Klavyeye dökseydim klavyeyi ters çevirir suyu çıkartıp kurulardım muhtemelen. Mouse için başıma gelseydi kurulayıp pirince yatırmayı denerdim sanırım :/ İşe yarar mıydı bilmem ama. Ki soda gazlı olduğu için sudan daha aşındırıcıdır muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı