poflx Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 19 Çözümler 1 31 Aralık 2021 #1 Oyun oynarken soda döküld, ışıkları gidip geliyordu. Ne yapmam gerek? Mouse modeli Logitech G102.
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.581 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 31 Aralık 2021 #11 Alkolle temizleyin. Artı 0 Eksi
KS KS poflx Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 19 Çözümler 1 31 Aralık 2021 #12 couza dedi: couza dedi: Klavyeye dökseydim klavyeyi ters çevirir suyu çıkartıp kurulardım muhtemelen. Mouse için başıma gelseydi kurulayıp pirince yatırmayı denerdim sanırım :/ işe yarar mıydı bilmem ama. Ki soda gazlı olduğu için sudan daha aşındırıcıdır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hocam pirince yatırmak işe yaradı hiçbir sıkıntı kalmamış çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
couza dedi: couza dedi: Klavyeye dökseydim klavyeyi ters çevirir suyu çıkartıp kurulardım muhtemelen. Mouse için başıma gelseydi kurulayıp pirince yatırmayı denerdim sanırım :/ işe yarar mıydı bilmem ama. Ki soda gazlı olduğu için sudan daha aşındırıcıdır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hocam pirince yatırmak işe yaradı hiçbir sıkıntı kalmamış çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
Reha KCS Megapat Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #13 Yav hiçbirine gerek yok bir gün kullanma içindeki sıvı akacak şekilde beklet sonra kullan bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
Yav hiçbirine gerek yok bir gün kullanma içindeki sıvı akacak şekilde beklet sonra kullan bir şey olmaz.