Logitech G HUB da macro ataması yapmak istiyorum. Sağ Click bastığımda k yi algılaması lazım ayrıyeten sağ Click'te algılaması lazım bunu bulamadım. Onun yerine oyunda sağ Click'i k tuşuna atadım ama bu sefer de masaustunde sağ Click çalışmıyor. Ondan dolayı profillerden gereken oyunu seçip o oyuna girdiğimde çalışması için makroyu atamaya çalıştım ama bu sefer de oyuna girdiğimde profili otomatik masaustu yapıyor. Makro çalışmıyor. Sadece sağ Click atıyor bunun bir ayarı yok mu? Seçtiğim oyuna girdiğim zaman o profilin calışması Alt+Tab attığımda ise masaustu profiline dönecek şekilde ayarlaymaz mıyım? Oyun FiveM bu arada. Özet olarak oyuna tıkladığımda masaustu profiline dönüyor onu cozmem lazım. Her şekilde oyunu değil de masaustunu görüyor. FiveM'in konumunumu yanlış seçtim. Acaba ondan olabilir mi?
Çözümü: Yanlış EXE seçilmesinden dolayı 3. part yazılım olduğu için FiveM'in içine kadar gitmek gerekiyor oda FiveM acıkken Görev Yöneticisi'nden sağtık yapıp dosya konumuna gitmek ve oradaki fivemi.exe yi seçmek.