Arkadaşlar Hepsiburada'dan almış olduğum G102 bu sabah elime ulaştı ve Logitech G HUB yazılımına bir türlü tanıtamadım, hiçbir türlü gözükmedi. Ben de farenin altındaki seri numarasını Logitech ürün kaydetme bölümüne yazdım ve o seri numarasına ait ürünün bulunamadığını söyledi. Bana gelen...
Hepsiburada'dan "mari" adlı satıcıdan Logitech Lightsync G102 satın aldım. Ürün geldi ve kutu açılmış ve yıpranmış bir şekilde geldi ayrıca kokusu sanki japon yapıştırıcıyla yapıştırılmış gibi kokuyordu. Ürünün faturası ve garanti belgesi gelmedi. Yazılımını çalıştırdım ve tanımadı. Bende bir...
Altında kızılötesi sensör yok. Kutusu ve farede yazan modeller farklı. Seri numarası yanlış. Ürünü şikayet ve iade ettim. Yarın kargo ücretsiz teslim alıcak.
Altında kızılötesi sensör yok. Kutusu ve farede yazan modeller farklı. Seri numarası yanlış. Ürünü şikayet ve iade ettim. Yarın kargo ücretsiz teslim alacak.
Hocam farenin altında seri numarası var. Logi ID
Buraya üye olun ve "BİR ÜRÜN KAYDEDİN" bölümünden seri numarasını yazın. Eğer hata alırsanız ürününüz çakmadır.
Buraya üye olun ve "bir ürün kaydedin" bölümünden seri numarasını yazın. Eğer hata alırsanız ürününüz çakmadır.
Aynı satıcı Trendyol üzerinden de satış yapıyor. "marima"
Buradan da bilgi edinebilirsiniz;
Buraya üye olun ve "BİR ÜRÜN KAYDEDİN" bölümünden seri numarasını yazın. Eğer hata alırsanız ürününüz çakmadır.
Aynı satıcı trendyol üzerinden de satış yapıyor. "MARİMA"
Buradan da bilgi edinebilirsiniz;