E EmreBlast Centipat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2019 #1 Arkadaşlar mouseun sol clickinde çift tıklama sorunu yaşıyorum ve seçme sürükleme kopyalama gibi işlemleri çok yaptığım için büyük sorun benim için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki omron Japon tip ya da herhangi iyi switchlerden almak istiyorum, nereden alabileceğim hakkında bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2019
Arkadaşlar mouseun sol clickinde çift tıklama sorunu yaşıyorum ve seçme sürükleme kopyalama gibi işlemleri çok yaptığım için büyük sorun benim için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki omron Japon tip ya da herhangi iyi switchlerden almak istiyorum, nereden alabileceğim hakkında bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 12 Ekim 2019 #2 N11 Bu switchler genelde global çalışır ama satıcıya sor yine de. Pahalı geldi ise Aliexpressten de bakmanı öneririm. Daha doğrusu almadan önce mouse'u videodaki gibi sök, yanında modeli yazar ona göre al.
N11 Bu switchler genelde global çalışır ama satıcıya sor yine de. Pahalı geldi ise Aliexpressten de bakmanı öneririm. Daha doğrusu almadan önce mouse'u videodaki gibi sök, yanında modeli yazar ona göre al.
Kheaven Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 1.292 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2019 #3 Bu switch işini görecektir, çoğu yeni nesil mouselar bu switchi kullanır ve senin G102'de bunun 10 milyon tıklama ömürlüsünü kullanıyor. Havya ve lehim ile aran yoksa bilen birine yaptır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Satıcı güvenilirdir alışveriş yapıldı.
Bu switch işini görecektir, çoğu yeni nesil mouselar bu switchi kullanır ve senin G102'de bunun 10 milyon tıklama ömürlüsünü kullanıyor. Havya ve lehim ile aran yoksa bilen birine yaptır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Satıcı güvenilirdir alışveriş yapıldı.
ssmuu Hectopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 510 Makaleler 1 Çözümler 3 13 Ekim 2019 #4 Aliexpress üzerinden 10 adet 6tlye alabilirsiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız tabi.