Logitech G102 için switch önerisi

EmreBlast

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar mouseun sol clickinde çift tıklama sorunu yaşıyorum ve seçme sürükleme kopyalama gibi işlemleri çok yaptığım için büyük sorun benim için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki omron Japon tip ya da herhangi iyi switchlerden almak istiyorum, nereden alabileceğim hakkında bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
N11

Bu switchler genelde global çalışır ama satıcıya sor yine de. Pahalı geldi ise Aliexpressten de bakmanı öneririm.

Daha doğrusu almadan önce mouse'u videodaki gibi sök, yanında modeli yazar ona göre al.

Bu switch işini görecektir, çoğu yeni nesil mouselar bu switchi kullanır ve senin G102'de bunun 10 milyon tıklama ömürlüsünü kullanıyor. Havya ve lehim ile aran yoksa bilen birine yaptır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Satıcı güvenilirdir alışveriş yapıldı.

Aliexpress üzerinden 10 adet 6tlye alabilirsiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…