Kronik sorunları var diye biliyorum. Onun yerine crosair Katar Pro almanızı tavsiye ediyorum, ama illa Logitech istiyorsanız G102'nin yeni versiyonu Logitech G203 Lightsync almanız daha mantıklı. Şu anda 200 TL bir fiyatı var ama bazen 150 -180 TL gibi indirimlere girebiliyor.
En ucuz Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 459,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kronik sorunları var diye biliyorum. Onun yerine crosair Katar Pro almanızı tavsiye ediyorum, ama illa Logitech istiyorsanız G102'nin yeni versiyonu Logitech G203 Lightsync almanız daha mantıklı. Şu anda 200 TL bir fiyatı var ama bazen 150 -180 TL gibi indirimlere girebiliyor.
Hocam Lightsync olduğuna dikkat edin. Şimdiden hayırlı olsun. Ayrıca farenin programının Linux desteklediğinden emin olun hocam. Yoksa RGB'leri kontrol edemeyebilirsiniz.
Hocam Lightsync olduğuna dikkat edin. Şimdiden hayırlı olsun. Ayrıca farenin programının Linux desteklediğinden emin olun hocam. Yoksa RGB'leri kontrol edemeyebilirsiniz.