Logitech G102 Lightsync çift tıklama hatası

The Virtuoso

Hectopat
Merhaba.

Logitech G102 Lightsync mouse sahibiyim alalı bayağı oluyor. Çift tıklama sorunu yaşıyorum mouse sol tuşu tek tıklamada çift tıklıyor ve aynı zamanda video edit işleriyle uğraşan biriyim bu durum özellikle iş yaparken çok can sıkıyor.

YouTube'da bir video gördüm mouse tuşunun arasında statik elektrik birikiyormuş bu sebeple oluyormuş. Bizim nefesimiz de statik elektriği alma özelliğine sahipmiş. Mouse tuşunun arasına üfleyince düzeliyor birkaç gün idare ediyor sonra sorun yeniden başlıyor.

Var mı bir tavsiyesi olan?

Garantisi bitip bitmediğinden emin değilim bu sorundan dolayı değişim yapıyorlar mıdır eğer garanti bitmemişse? Sanırım G102'lerde kronik sorunmuş bu.

Bende aynı modeli kullanıyorum ve bende sol tık değil de ileri tuşunda bu sorun var. Sorunu mouseun içini açıp tozlarını alarak bir nebze idare edebilirsiniz.

Değişim yapsalar da aradan biraz zaman geçecek yine aynı sorunu çekeceksin. Mümkünse iade et. İade edemiyorsan detaylı bir temizlik yapabilirsin ama düzeleceğini sanmam. Yine bir süre sonra bozulur. İmkan varsa en iyisi yeni mouse'a geçmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı