B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 10 Kasım 2020 #11 ANON1M dedi: Evet gayet rahat.(Tabi kişiden kişiye değişir.) Kesinlikle öneririm ben 200 TL ye almıştım mousepad ile birlikte. Almanızı öneririm 4 aydır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Satın aldım zaten, olmadı iade ederim. Pad olsaydı iyidi. :/
ANON1M dedi: Evet gayet rahat.(Tabi kişiden kişiye değişir.) Kesinlikle öneririm ben 200 TL ye almıştım mousepad ile birlikte. Almanızı öneririm 4 aydır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Satın aldım zaten, olmadı iade ederim. Pad olsaydı iyidi. :/
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.032 Çözümler 9 12 Kasım 2020 #12 Solaklar genelde sol elle mi kullanıyor? Ben de solağım ama hep sağ elle kullanmışımdır ve bu şekilde alıştım. Muhtemelen kullanmaya başladığımdan itibaren mouse hep sağ tarafta durduğu içindir
Solaklar genelde sol elle mi kullanıyor? Ben de solağım ama hep sağ elle kullanmışımdır ve bu şekilde alıştım. Muhtemelen kullanmaya başladığımdan itibaren mouse hep sağ tarafta durduğu içindir
R retrak Femtopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #13 ANON1M dedi: Evet gayet rahat.(Tabi kişiden kişiye değişir.) Kesinlikle öneririm ben 200 TL ye almıştım mousepad ile birlikte. Almanızı öneririm 4 aydır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Mouse Pad ne kullanıyorsun.
ANON1M dedi: Evet gayet rahat.(Tabi kişiden kişiye değişir.) Kesinlikle öneririm ben 200 TL ye almıştım mousepad ile birlikte. Almanızı öneririm 4 aydır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Mouse Pad ne kullanıyorsun.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 13 Kasım 2020 #14 retrak dedi: Mousepad ne kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Logitech'in mousepadini kullanıyorum. Set olarak almıştım.
retrak dedi: Mousepad ne kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Logitech'in mousepadini kullanıyorum. Set olarak almıştım.