Bu mousedan önce Logitech G300S almayı düşünüyordum fakat hem eski dediler biraz hem de tıklama sorunu oluyormuş. Peki Logitech G102 modelinde bu sorun yaşanıyor mu veya herhangi bir sorun?
İkisinide kullandım. G300'ün 1,5 sene sonra sol kliği çalışmayı bıraktı. Şu an da G102 kullanıyorum, alalı 2-3 ay oldu. Orta klik bazen çift tıklama yapıyor. Yakında garantiye göndereceğim.
Teşekkürler bende alacağım ama kararsız kaldın bazıları tıklama sorunu var deyince benim de alacağım model Lightsync modeli inşallah bir sıkıntı yaratmaz bana.
Selam Technopat üyeleri. Canım sıkıldığı için rehber yapmaya karar verdim ve bu rehberde size fazla detay olmadan size önerilerimi sundum. Eğer rehberime eklenmesini istediğiniz fare varsa söyleyebilirsiniz. Rehberimi okuduğunuz için teşekkürler.
Selam Technopat üyeleri. Canım sıkıldığı için rehber yapmaya karar verdim ve bu rehberde size fazla detay olmadan size önerilerimi sundum. Eğer rehberime eklenmesini istediğiniz fare varsa söyleyebilirsiniz. Rehberimi okuduğunuz için teşekkürler.
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
HyperX Pulsefire Core RGB HX-MC004B Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.