Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Temmuz 2021 #1 Valorant videosunda görmüştüm. Makro atıyor ve mermiler dümdüz gidiyor. Ve başka oyunlarda skill spam vs. yapıyorlar. Nasıl yaparım? Logitech G102'e sahibim. Programı var. Logitech G HUB adında.
Valorant videosunda görmüştüm. Makro atıyor ve mermiler dümdüz gidiyor. Ve başka oyunlarda skill spam vs. yapıyorlar. Nasıl yaparım? Logitech G102'e sahibim. Programı var. Logitech G HUB adında.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 13 Temmuz 2021 #3 Burak tuzcuu dedi: Makro ban sebebidir. Genişletmek için tıkla... Ban sebebi olması ne alaka ? Yapılışını sordum.
Burak tuzcuu dedi: Makro ban sebebidir. Genişletmek için tıkla... Ban sebebi olması ne alaka ? Yapılışını sordum.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 14 Temmuz 2021 #4 Burak tuzcuu dedi: Makro ban sebebidir. Genişletmek için tıkla... Adam nasıl yapıldığını sormuş. Sanane ban sebebiyse kendi yer sen mi yiyeceksin?
Burak tuzcuu dedi: Makro ban sebebidir. Genişletmek için tıkla... Adam nasıl yapıldığını sormuş. Sanane ban sebebiyse kendi yer sen mi yiyeceksin?