Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Ekim 2020 #1 Gp ıcarus ile G102 arasında kaldım. G102'ye driver yüklenınce bazıları LED'in bazıları da mouse'un direkt çalışmadığını söylüyor.
Gp ıcarus ile G102 arasında kaldım. G102'ye driver yüklenınce bazıları LED'in bazıları da mouse'un direkt çalışmadığını söylüyor.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2020 #2 GamePower alacağınıza mis gibi Logitech alın. Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
GamePower alacağınıza mis gibi Logitech alın. Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 921 Çözümler 4 Yer İstanbul 1 Ekim 2020 #3 Ashes dedi: Gp ıcarus ile G102 arasında kaldım. G102'ye driver yüklenınce bazıları LED'in bazıları da mouse'un direkt çalışmadığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Logitech g402 kullanıyorum çok manyak bişey yanlarından hemen hassasiyet ayarı yapabliyosun mesela sniperın var hemen sniper tuşu var basıyosun hassasiyet azalıyor bidaha bastında eskisi oluyor kısacası g402 mükemmel bişey.
Ashes dedi: Gp ıcarus ile G102 arasında kaldım. G102'ye driver yüklenınce bazıları LED'in bazıları da mouse'un direkt çalışmadığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Logitech g402 kullanıyorum çok manyak bişey yanlarından hemen hassasiyet ayarı yapabliyosun mesela sniperın var hemen sniper tuşu var basıyosun hassasiyet azalıyor bidaha bastında eskisi oluyor kısacası g402 mükemmel bişey.