Logitech G102 nasıldır?

15 gün kullanmıştım. Fiyatına oranla daha iyisi zor. Orta - küçük el için ideal. Elleriniz fazla büyükse önermiyorum.

Hocam FPS tarzı şeyler oynayacağım aslında biraz da küçük olması işime yarar ancak reflekslerinizi gösterebiliyorsunuz değil mi bazı mouselar ani hareketlerde ekranın ortasında takılıyorlar da öyle olmasını istemem.

Claw grip için ideal, palm grip için orta, Finger Tip grip içinse alınmayacak bir mouse. 1.5-2 yıldır kullanıyorum, gayet memnunum. Üstteki yorumda da söylendiği gibi eliniz küçük veya orta boydaysa daha rahat kullanabilirsiniz.

Claw grip için ideal, palm grip için orta, finger tip grip içinse alınmayacak bir mouse. 1.5-2 yıldır kullanıyorum, gayet memnunum. Üstteki yorumda da söylendiği gibi eliniz küçük veya orta boydaysa daha rahat kullanabilirsiniz.

Bu şekilde kullanıyorum hocam elim biraz büyük ancak küçük mouselarda daha rahat eden biriyim fotoğraflardan da anlarsınız.

WIN_20200719_14_12_23_Pro.jpg

WIN_20200719_14_12_08_Pro.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı