Merhaba arkadaşlar. Çok karışık bir durumum var. Logitech G102 Prodigy mouse kullanıyorum yıllardır. Faremi bu yazılımla kullanıyorum (Logitech Gaming Software). Bir gün kendi kendine bir tane profilim silindi ve ardından sorunlarım başladı. Mouse hareket ettirince sanki hızlı gibi veya yavaş gibi oluyor yıllardır aynı DPI ile oynuyorum. 5 6 kere format attım düzelmedi. Çok dengesiz hareket ettiriyorum fareyi. Mouse pad, yeni mouse, farklı mouse yeni. 3 monitör. Bunların hepsini değiştirerek denemeler yaptım fakat düzelme yok. A4Tech'in mousesini taktım onla temelli bozuk. Farklı mouse taktımmı iyice bozuluyor. Yani Logitech yazılımı komple siteme bir şeyler yaptı diye düşünüyorum. Evimde 3 PC var. 3 PC'dede aynı sorun oluştu. 3. PC'de Logitech takılı değildi ona da taktım fareyi oda gitti bozuk gibi şu an. Mouse hareketleri berbat. 3 PC'dede aynı sorun var. Logitech Gaming Software bu yazılımı hangi PC kursam kökünden her şey bozuluyor yani mouse hareketleri konusunda. Ağ üzerinden bir sıfırlamamı yapmam gerekiyor ne yapacağımı bilmiyorum. 3 PC'nin'de mouse hareketleri bozuk. Yıllardır hep aynı takılıyorum. Hep ayarlarım aynı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.