YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 25 Aralık 2020 #1 Sol tıka azcık basıyorum boşluk hissi gibi gıcırdama geliyor. Ama sağ tık sağlam hissiyatı veriyor. Neden olabilir? Yay sesi geliyor gibi ama cızırtı. Son düzenleme: 25 Aralık 2020
Sol tıka azcık basıyorum boşluk hissi gibi gıcırdama geliyor. Ama sağ tık sağlam hissiyatı veriyor. Neden olabilir? Yay sesi geliyor gibi ama cızırtı.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 25 Aralık 2020 #2 YamukAdam dedi: Sol tıka azcık basıyorum boşluk hissi gibi gıcırdama geliyor. Ama sağ tık sağlam hissiyatı veriyor. Neden olabilir? Yay sesi geliyor gibi ama cızırtı. Genişletmek için tıkla... Sol tıkı daha fazla kullandığın için olabilir mi?
YamukAdam dedi: Sol tıka azcık basıyorum boşluk hissi gibi gıcırdama geliyor. Ama sağ tık sağlam hissiyatı veriyor. Neden olabilir? Yay sesi geliyor gibi ama cızırtı. Genişletmek için tıkla... Sol tıkı daha fazla kullandığın için olabilir mi?
starplatinum Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 519 Yer Morioh Daha fazla Meslek Deniz Bilimci 25 Aralık 2020 #3 Bende de var, G102 böyle bir fare o zaman.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 25 Aralık 2020 #4 starplatinum dedi: Bende de var, G102 böyle bir fare o zaman. Genişletmek için tıkla... Bende G102 kullanıyorum hiçbir sorun yok bende.
starplatinum dedi: Bende de var, G102 böyle bir fare o zaman. Genişletmek için tıkla... Bende G102 kullanıyorum hiçbir sorun yok bende.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 25 Aralık 2020 #5 Aynı fareye sahibim ve bende de durum aynı. Bu arada yay sesi gibi bir şey gelirse 1-2 kere sertçe tıklayın gidiyor.
Aynı fareye sahibim ve bende de durum aynı. Bu arada yay sesi gibi bir şey gelirse 1-2 kere sertçe tıklayın gidiyor.
starplatinum Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 519 Yer Morioh Daha fazla Meslek Deniz Bilimci 25 Aralık 2020 #6 ANON1M dedi: Bende G102 kullanıyorum hiçbir sorun yok bende. Genişletmek için tıkla... Yani, sol tık sağ tıka göre daha yumuşak. Ya farenin yapısı öyle ya da ikimizde de aynı sorun var.
ANON1M dedi: Bende G102 kullanıyorum hiçbir sorun yok bende. Genişletmek için tıkla... Yani, sol tık sağ tıka göre daha yumuşak. Ya farenin yapısı öyle ya da ikimizde de aynı sorun var.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 25 Aralık 2020 #7 starplatinum dedi: Yani, sol tık sağ tıka göre daha yumuşak. Ya farenin yapısı öyle ya da ikimizde de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Evet daha yumuşak ama bu bir sorun değil bence.
starplatinum dedi: Yani, sol tık sağ tıka göre daha yumuşak. Ya farenin yapısı öyle ya da ikimizde de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Evet daha yumuşak ama bu bir sorun değil bence.
starplatinum Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 519 Yer Morioh Daha fazla Meslek Deniz Bilimci 25 Aralık 2020 #8 ANON1M dedi: Evet daha yumuşak ama bu bir sorun değil bence. Genişletmek için tıkla... Bence de.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 25 Aralık 2020 #9 starplatinum dedi: Bende de var, G102 böyle bir fare o zaman. Genişletmek için tıkla... Aldığım bütün ürünler de kronik sıkıntılı olması peki... Forumdaki en bahtsız kişiyim.
starplatinum dedi: Bende de var, G102 böyle bir fare o zaman. Genişletmek için tıkla... Aldığım bütün ürünler de kronik sıkıntılı olması peki... Forumdaki en bahtsız kişiyim.
starplatinum Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 519 Yer Morioh Daha fazla Meslek Deniz Bilimci 25 Aralık 2020 #10 YamukAdam dedi: Aldığım bütün ürünler de kronik sıkıntılı olması peki... Forumdaki en bahtsız kişiyim. Genişletmek için tıkla... Ben istesem bile bu kadar şanssız olamam.
YamukAdam dedi: Aldığım bütün ürünler de kronik sıkıntılı olması peki... Forumdaki en bahtsız kişiyim. Genişletmek için tıkla... Ben istesem bile bu kadar şanssız olamam.