Logitech G102 ve G213 RGB uyumsuzluğu

Giray6161

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Bahsettiğim bu iki donanımın RGB'sini bir türlü uyumlu hale getiremedim. Program üzerinden yapıyorum senkronizasyon etkin diyor fakat olmuyor ? Logitech Game HUB uygulamasında senkron oluyorlar fakat müzik modu hoşuma gitmediğinden Logitech Game Software kullanıyorum. Normalde kolaylıkla senkron olması gerekirken ben yapamıyorum. Yok mu koskoca forumda bu ikisini kullanan ?
Sorun çözüldü. Fareyi dahili bellek modundan, otomatik oyun algılama moduna getirdim. sonrasında ikiside renk döngüsü modundayken hız ayarı yapınca senkronize oluyorlar.

Son düzenleme:
Aynı klavye bende de var her ne kadar kullanmasam da ama G703 ile sorunsuz senkronize çalışıyorlar, ilginç ilk defa böyle bir şey görüyorum. Silip tekrar yükleseniz, yeniden yapılandırmayı denediniz mi?
Sorunu hallettim buraya yazmamışım. Farenin ayarını kendi depolamasından pc depolamasına çekince senkronize çalışmaya başladılar. Şuan farkettiğim tek sorun, fare 15dk sonra LEDlerini kapatmaya ayarlı. Onun LEDleri kapandıktan sonra klavye yanmaya devam ediyor fakat fareyi uykudan çıkartıp LED lerini yakınca bu defa her hareketsiz kalınmasında klavyenin LEDi sönüyor

Sorunu hallettim buraya yazmamışım. Farenin ayarını kendi depolamasından pc depolamasına çekince senkronize çalışmaya başladılar. Şuan farkettiğim tek sorun, fare 15dk sonra LEDlerini kapatmaya ayarlı. Onun LEDleri kapandıktan sonra klavye yanmaya devam ediyor fakat fareyi uykudan çıkartıp LED lerini yakınca bu defa her hareketsiz kalınmasında klavyenin LEDi sönüyor
Logitech G Hub mı kullanıyorsunuz yoksa Gaming Software mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı