Logitech G102 vs. G300S vs. SS Rival 110

O halde Rival 110 alın, pişman etmez. Setin aynı marka olması güzel oluyor.
Hocam cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum son bir sorum olacak. Bu SteelSeries Arctis 3 Kulaklığında Realtek sorunu vs. oluyormuş bende de Realtek var bir sıkıntı olmaması için ne yapmam gerekir?

Hocam cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum son bir sorum olacak. Bu SteelSeries Arctis 3 Kulaklığında Realtek sorunu vs. oluyormuş bende de Realtek var bir sıkıntı olmaması için ne yapmam gerekir?
Kendi kullandığım bir ürün değil ama olur da öyle bir sorun yaşarsan forumda yardımcı olur kullanan arkadaşlar, forumdaki Arctis 3 kullanım sayısı gördüğüm kadarıyla oldukça fazla.

2 markada oldukça başarılı hangi mouse tercih edersen et sıkıntı yaşamazsın. Özellikle uzun kullanım ve dayanıklılık konusunda.

En güzeli mouseları herhangi bi yerde deneyip eline hangisi uygunsa onu alman aslında. Logitech benim elimde çok daha rahat olduğu için onu tercih ettim.

Yabancı forumlarda çok araştırdım bu fiyat seviyesindeki en iyi mouse g102 gibi. Rival 110'da lift-off distance sorunu var. Mouseu yukarı kaldırdığında sensörün izlemeye devam etme mesafesiyle alakalı bu. Rival 110'da bu mesafe yüksek olduğu için dezavantajlı. Sensörün olduğu yere bant çekersen normal seviyeye geliyor.

G102 gönderdiğin mousea şekil olarak benziyor. Sensör olarak da gayet iyi. G Pro'dan farkı sensörünün bir tık düşük olması ve kablosunun örgülü olmaması. Aralarındaki fiyat farkı 2.5 kat. Tam bir f/p ürünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…