Logitech G102 vs G402

Merhaba arkadaşlar önceden Logitech M165 kablosuz mouse kullanıyordum (4 sene kadar). Haliyle elim küçük Mouse'a çok çok alıştı o yüzden kolay kolay mouse değiştiremiyorum fakat artık Mouse'u değiştirmemin vakti geldi. Genelde CS:GO ve Paladins oynuyorum forumda ve internette araştırdığım üzere G402'nin sensörü iyi değil diyen var ayrıca elime büyük gelebilir diye korkuyorum (ki bu sorun aşılabilir sanki). G102 de G402'ye göre küçük bir mouse fakat onda da kalitesiz malzeme diyenler var siz olsanız hangi seçimi yapardınız, neden?

G402'nin sensörü gayet kalitelidir. Aynı zamanda en yüksek tarama hızına sahip sensördür bu. Önemli olan elinize oturmasıdır. Deneme şansınız varsa hangisi oturuyorsa onu alın. G402'den G502'ye geçmiş birisi olarak G402'yi mumla arıyorum.

G402'nin sensörü gayet kalitelidir. Aynı zamanda en yüksek tarama hızına sahip sensördür bu. Önemli olan elinize oturmasıdır. Deneme şansınız varsa hangisi oturuyorsa onu alın. G402'den G502'ye geçmiş birisi olarak G402'yi mumla arıyorum.
Ben de zamanında G402'den M65'e ve G502'ye geçmek gibi bir hata yaptım. Şuan tekrar G402'deyim.

Bu nedenle esas detay @Akif'ün de dediği gibi; elinize oturması ve ergonomisi.

Mediamarkt, Teknosa ve Vatan Bilgisayar'ın büyük mağazalarında Logitech standı bulunuyor.

Bunun dışında İstanbul'daysanız Adeks ve Zoccoshop gibi mağazalara uğrayabilirsin. (y)

İstersen 1000 TL'ye al. Eline oturmadıktan, rahat edemedikten sonra boş. Arkadaşların dedikleri gibi bir mağazada dene. Hangisinde rahatsan onu al. G402, G102'ye göre daha başarılı bir fare ama.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı