G 102 nin sensörü GM 11 den daha iyi fakat şekli çok eline oturduysa GM 11 de alabilirsin kargo bekliyorum öngörülen teslimat pazartesi diyor iki mouse da elimde olacak o zamana kadar bekliyecek olursan şuan merak ettiğin şeyleri sor burdan bana ulaştığı zaman cevaplarım daha GM 11 elimde olmadığı için bir şey diyemiyorum fakat elimin boyutları 19,5 10,5 cm sende kendi elini ölçüp söyle ona göre cevaplıyım nasıl ölçeceğini bilmiyorsanMerhaba soru başlıtaki gibi iki mouse arasından hangisi tercih edilmeli? Logitech'i beğenmiştim fakat MSI daha iyi ele oturuyor gibi görünüyor. Logitech'in arkası daha düz. Sizce hangisi tercih edilmeli?
Eki Görüntüle 754924
G 102 nin sensörü GM 11 den daha iyi fakat şekli çok eline oturduysa GM 11 de alabilirsin kargo bekliyorum öngörülen teslimat pazartesi diyor iki mouse da elimde olacak o zamana kadar bekliyecek olursan şuan merak ettiğin şeyleri sor burdan bana ulaştığı zaman cevaplarım daha GM 11 elimde olmadığı için bir şey diyemiyorum fakat elimin boyutları 19,5 10,5 cm sende kendi elini ölçüp söyle ona göre cevaplıyım nasıl ölçeceğini bilmiyorsan
bu videodan bakabilirsin istersen bu adamın internet sitesi var el boyutunu giriyorsun sana mouse öneriyor fakat genelde benim el boyutuma önerdiği mouselar çok pahalıydı bende adamın sadece küçük mouse kullanmak daha iyi önerisini dikkate aldım ve pişman değilim .
Razer Viper Mini alınır fakat Ben MX518 i şeklinden dolayı önermiyorum.G102 tabikide. Ama Viper Mini veya MX518 tercih edebilirsiniz.
Bence güzel ya neresi çirkinRazer Viper Mini alınır fakat Ben MX518 i şeklinden dolayı önermiyorum.
Çirkinliğinden dolayı değil ele oturması ile alakalı bence simetrik mouselar daha iyiBence güzel ya neresi çirkin![]()
Sağ el fareleri ben de sevmiyorum ama sevenlerin eline oturabilir bir yapısı var bence. En azından incelemelerinde öyle gözüküyor.Çirkinliğinden dolayı değil ele oturması ile alakalı bence simetrik mouselar daha iyi
Baktığım kadarı ile Razer Viper Mini çok beğenilmiş g203 ile benzer boyutlarda fakat arkası düz değil ağırlık olarak daha hafif bu bence daha iyi bir şey MSI farenin sensörü geride kalıyor ve rakiplerine göre ve 89 gram ile en ağırı o Logitech 80 Razer Viper Mini 60g farenin şekli hoşunuza gidiyor claw ya da finger tip grip kullanıyor ve eliniz orta ve çok büyük olmayan boyutlardaysa bence bütçe el veriyorsa tercih edilebilecek en iyi seçenek Razer Viper Mini.Acelem yok beklerim sizi. Benim için ele oturması çok önemli sanki Logitech modelinin arkası biraz düz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.