Logitech G102 vs Razer DeathAdder V2

Bütçe
250-550

BatuHan999

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Geçenlerde 220 TL'ye sıfır Logitech aldım. Ama ondan önce aklımda Razer vardı. Logitech sıfır alır sıfır satarım üstüne de Razer alırım diye düşündüm. Ama satılmıyor. Sizce aradaki 200-250₺ farka değer mi? Yani bunu kullanırsam Razer'dan ne eksik deneyimler yaşarım? Sizlere bir danışmak istedim. (ticaret yapmadan önce deneyin yanılın) veya günümüzde Razer DeathAdder Essentials kullanılır mı?

DeathAdder v2, farka değer fakat elinize G102 oluyorsa V2 olmaz. Haste alın daha iyi bir ürün.

Ben ilk çıktığında Deathadder V2 aldım garantisi bitince tekerleğin üstündeki lastik gevşedi ve scroll yaparken tekerleği döndürmüyor. Sert basarak çevirirsem döndürüyor. Birde sağ click ile sol click sesleri farklılaştı. Beni üzdü açıkçası. Onun dışında çok iyi fare.

Haftada ortalama 6 saat kullanmışımdır.

Ben ilk çıktığında DeathAdder V2 aldım garantisi bitince tekerleğin üstündeki lastik gevşedi ve scroll yaparken tekerleği döndürmüyor. Sert basarak çevirirsem döndürüyor. Bir de sağ Click ile sol Click sesleri farklılaştı. Beni üzdü açıkçası. Onun dışında çok iyi fare.

Haftada ortalama 6 saat kullanmışımdır.

Benim şu an kullandığım Monster Pusat modelinde de scroll kısmında lastik gevşemişti ve scroll kısmındaki tuş tam basmıyordu. İçini açıp o tür şeyleri hallettim. Ama kablosunda temassızlık var. Zaten 3 sene oldu alalı. O yüzden değişiyorum.

Benim şu an kullandığım Monster Pusat modelinde de scroll kısmında lastik gevşemişti ve scroll kısmındaki tuş tam basmıyordu. İçini açıp o tür şeyleri hallettim. Ama kablosunda temassızlık var. Zaten 3 sene oldu alalı. O yüzden değişiyorum.

HyperX haste alabilirsiniz hocam bütçesinin en iyisi.

Satarlarken uzun ömürlü diye satıyorlar ama malesef değiller

DeathAdder v2, farka değer fakat elinize G102 oluyorsa V2 olmaz. Haste alın daha iyi bir ürün.

Konu üzerinden uzun zaman geçmiş ama yine de soracağım. Hocam ben Logitech G102 kullanıyorum bayağı uzun bir süredir, eskidiğinden dolayı Razer DeathAdder V2 alacağım. Elimin uymaması gibi bir sorun ile karşılaşır mıyım dediğiniz gibi?

Konu üzerinden uzun zaman geçmiş ama yine de soracağım. Hocam ben Logitech G102 kullanıyorum bayağı uzun bir süredir, eskidiğinden dolayı Razer DeathAdder V2 alacağım. Elimin uymaması gibi bir sorun ile karşılaşır mıyım dediğiniz gibi?
Razer DeathAdder V2 2020'de çıkmış artık eskidi, ben de almayı düşünüyordum vazgeçtim sorunları olabilir diye. Ben de şuan G102 kullanıyorum yarın Razer Cobra Pro sipariş edeceğim. Hem G102'nin görünümüne benzer, hem de daha 6 ay önce çıkmış. Razer Deathadder V2, Cobra Pro ile aynı fiyatta zaten.

Razer DeathAdder V2 2020'de çıkmış artık eskidi, ben de almayı düşünüyordum vazgeçtim sorunları olabilir diye. Ben de şu an G102 kullanıyorum yarın Razer Cobra Pro sipariş edeceğim. Hem G102'nin görünümüne benzer, hem de daha 6 ay önce çıkmış. Razer DeathAdder V2, Cobra Pro ile aynı fiyatta zaten.

Ben kablolu bakıyorum hocam. DeathAdder V2 her şeyi ile güzel bir mouse bence fakat elime uyar mı uymaz mı diye tereddüt ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı