Z zweilous Kilopat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 24 23 Aralık 2020 #1 Logitech G103 kullanıyorum. Eskiden Spotify ekranına gelmeden g tuşlarıyla değiştirebiliyordum ama artık nedense olmuyor. Yardımınız için teşekkür ederim.
Logitech G103 kullanıyorum. Eskiden Spotify ekranına gelmeden g tuşlarıyla değiştirebiliyordum ama artık nedense olmuyor. Yardımınız için teşekkür ederim.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 23 Aralık 2020 #2 Logitech Gaming Software açık mı? Açık değilse açarak deneyin. Zaten açıksa sıfırlanmış olabilir. Tekrardan makro atayın.
Logitech Gaming Software açık mı? Açık değilse açarak deneyin. Zaten açıksa sıfırlanmış olabilir. Tekrardan makro atayın.
Z zweilous Kilopat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 24 23 Aralık 2020 #3 Staj Yapan Donanımcı dedi: Logitech Gaming software açık mı? Açık değilse açarak deneyin. Zaten açıksa sıfırlanmış olabilir. Tekrardan makro atayın. Genişletmek için tıkla... Tekrardan atayınca düzeldi teşekkür ederim.
Staj Yapan Donanımcı dedi: Logitech Gaming software açık mı? Açık değilse açarak deneyin. Zaten açıksa sıfırlanmış olabilir. Tekrardan makro atayın. Genişletmek için tıkla... Tekrardan atayınca düzeldi teşekkür ederim.