H Harun Özkan Kilopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2015 #1 Merhaba arkadaşlar , klavyemde ''w'' ve ''a'' tuşları yanlış yazıyor. Şimdi cümleyi düzeltmeden yazacağım. ''Merhwabwa warkwadwaşlwar, klwavyemde ''wa'' ve ''wa'' tuşlwarı ywanlış ywazıyor.'' Yani w'ye ve a'ya basınca ''wa'' yazıyor. Yardımcı olur musunuz ? Klavyem Logitech G103. @Recep Baltaş abi yardım edebilir misin ? Arkadaşlar lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2015
Merhaba arkadaşlar , klavyemde ''w'' ve ''a'' tuşları yanlış yazıyor. Şimdi cümleyi düzeltmeden yazacağım. ''Merhwabwa warkwadwaşlwar, klwavyemde ''wa'' ve ''wa'' tuşlwarı ywanlış ywazıyor.'' Yani w'ye ve a'ya basınca ''wa'' yazıyor. Yardımcı olur musunuz ? Klavyem Logitech G103. @Recep Baltaş abi yardım edebilir misin ? Arkadaşlar lütfen yardım edin.
mgamsiz Kilopat Katılım 13 Şubat 2015 Mesajlar 122 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2015 #2 Klavyeni temizleyebilirsin. Tuşların altında bir şey varsa basarken ikisine birden basmasına neden oluyordur.
Klavyeni temizleyebilirsin. Tuşların altında bir şey varsa basarken ikisine birden basmasına neden oluyordur.
H Harun Özkan Kilopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2015 #3 Açıp baktım altı gayet temiz. Kahrediyor beni silip durmak.
Firestorm.x92 Hectopat Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 667 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2015 #4 Bir şeyler döküldü mü klavyeye yakın zamanda?
H Harun Özkan Kilopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2015 #5 Hayır kesinlikle pc başında bir şey yiyip içmiyorum.
Firestorm.x92 Hectopat Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 667 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2015 #6 Başka bir makinede denediniz mi peki yazmayı? Denediyseniz aynı sorun gerçekleşiyor mu başka makinelerde de kullanırken?
Başka bir makinede denediniz mi peki yazmayı? Denediyseniz aynı sorun gerçekleşiyor mu başka makinelerde de kullanırken?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.019 Çözümler 86 28 Nisan 2015 #7 Yazılımını kaldırıp sitesinden tekrar yüklemeyi denedin mi? Sitesinde destek bölümü de var. http://support.logitech.com/tr_tr/product/g103-gaming-keyboard
Yazılımını kaldırıp sitesinden tekrar yüklemeyi denedin mi? Sitesinde destek bölümü de var. http://support.logitech.com/tr_tr/product/g103-gaming-keyboard
H Harun Özkan Kilopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2015 #8 Dün sorunum düzeldi ancak sitedeki sorun yüzünden cevaplayamamıştım kusura bakmayın. Kendi kendine bozulduğu gibi kendi kendine düzeldi meret . Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Konu kilitlenebilir.
Dün sorunum düzeldi ancak sitedeki sorun yüzünden cevaplayamamıştım kusura bakmayın. Kendi kendine bozulduğu gibi kendi kendine düzeldi meret . Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Konu kilitlenebilir.