Logitech G103 klavyede r tuşu problemi

Burak Tekcan

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar uzun süredir Logitech G103 klavyeyi kullanıyorum. Son zamanlarda r tuşuna basınca numlock tuşunu açıp kapatıyor ve farklı farklı harfler yazıyor bu konuyla ilgili internette birçok araştırma yaptım fakat yaptığım hiçbir şey fayda etmedi. Konu ile ilgili bir fikri olan varsa paylaşabilir mi bilgisayar üzerinden ödev hazırlayacağım bu sorun çok engel oluyor bana laptopun klavyesinden yazmak zor oluyor. Yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkürler.

Aynı klavyeye sahipim böyle bir şey yaşamadım. Numlock v.s her şeyi kapatıp yazmaya çalışın. Sıvı teması yaşadı mı? Garantisi devam ediyor mu? Ediyorsa ve sıvı teması olmadıysa garantiye yollayın bir baksınlar. Yaşadıysa rahmetli olmuş olabilir. Sıvı teması yaşadıysa hemen bilgisayarınızdan çıkarın ve kurumaya bırakın 48 saat.

Şu anda karantina günlerinde uzaktan eğitim olduğu için bilgisayar üzerinden birçok yazmam gereken tezim var ve laptop klavyesi ile de yazmak zor oluyor dışarı çıkmak istemiyorum heleki İstanbul gibi bir yerde ve çoğu teknoloji mağazası kapalı önceden böyle bir problemi yoktu son zamanlarda oldu neredeyse 1-1, 5 yıldır kullanıyorum.

Numlock kapalı açık birçok şeyi denedim herhangi bir faydası olmadı. Hayır sıvı ile bir teması olmadı klavye çalışıyor arada bir r tuşuna basınca numlock tuşu görevi görüyor ve başka harfler yazmaya başlıyor.

Garantiye varsa yollayın, acilliğinizi anladım. Yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Donanım bozulmuş.

Şu an aynı sorunu bende yaşamaya başladım R tuşuna bastığım zaman numlock kapatıyor ve bu harfleri 7ğru yazıyor. Sorunu çözebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…