Logitech G103 Kötü mü?

Makaleler
1
Yer
C:/Program Files/Antalya
Daha fazla  
Meslek
Satış Yöneticisi
Merhaba arkadaşlar. 2013'ten bu yana Logitech G103 kullanıyorum. 8 yıl olmuş. Klavyenin hiçbir sorunu yok. Tuşlarda silinme gibi durumlar da yok. Sıfır alındığı gibi hala, dikkatsiz kullanmama rağmen. En ufak hata yok.

3 arkadaşım laf etti evime geldiklerinde. 3'ünde de renkli ledli klavyeler var. Ama hepsinin klavyesi de bilinmedik garip garip markalar. Tek özellikleri ledli olması sanırım. Neye laf ettiklerini de anlamıyorum, soruyorum, cevap alamıyorum.

G103 kötü mü sizce? Bir klavyenin iyi olması neye göre belirlenir ki?

8 yılda hiç deformasyon yok, herhangi bir işlev kaybı yok, koysan sıfır diye satılır... Dertleri ne?

Amaçları dalga geçmek sanırım, kötü olduğundan değil.
İşinizi görüyorsa ve mutluysanız onları ilgilendiren bir durum yok. Kim ne isterse kullanabilir.

Amaçları dalga geçmek sanırım, kötü olduğundan değil.
İşinizi görüyorsa ve mutluysanız onları ilgilendiren bir durum yok. Kim ne isterse kullanabilir.
Anlamıyorum ama kendilerinde çok pahalı çok iyi klavyeler olsa anlayacağım. 80-90 TL'ye falan almışlar. Aşırı kalitesiz duruyorlar.

Siz rahatsanız ya da mutluysanız kimseyi ilgilendirmez. Ben membran klavye kullanıyorum. Alınmaz, kullanılmaz, kötüdür diyen bir dolu insana denk gelirsiniz. Latency değeri güzel olduktan sonra benim için gittiği yere kadar gitmesi yeterlidir.
Sormak istediğim bu aslında klavyede iyi olmak neye göre değişiyor? Latency değeri dediniz mesela. G103'ün nasıl?

Sormak istediğim bu aslında klavyede iyi olmak neye göre değişiyor? Latency değeri dediniz mesela. G103'ün nasıl?
Malzeme kalitesi, yazılım yeterliliği, gecikme değeri gibi bazı ana etmenler vardır. Mekanik klavyelerde de bunlara Switch yapısı eklenebilir. Hepsi bir kalite belirteci olmakla birlikte tek başlarına da her şey demek değildir.

Kendi klavyenizle ilgili geniş çaplı inceleme bulmanız zor olur. Hem eski oluşu hem de fiyatı itibarıyla "düşük" seviyede yer aldığı için Youtube üzerinden kutu açılış videoları vardır. Ama siz bu zamana kadar oyun ve internet kullanımınızdan keyif almışsanız bu klavye size yetiyordur. Bakılması gereken açı bu.

Malzeme kalitesi, yazılım yeterliliği, gecikme değeri gibi bazı ana etmenler vardır. Mekanik klavyelerde de bunlara Switch yapısı eklenebilir. Hepsi bir kalite belirteci olmakla birlikte tek başlarına da her şey demek değildir.

Kendi klavyenizle ilgili geniş çaplı inceleme bulmanız zor olur. Hem eski oluşu hem de fiyatı itibarıyla "düşük" seviyede yer aldığı için Youtube üzerinden kutu açılış videoları vardır. Ama siz bu zamana kadar oyun ve internet kullanımınızdan keyif almışsanız bu klavye size yetiyordur. Bakılması gereken açı bu.
Aslında 8 yıldır kullandığım için, farklı bir klavye kullanmadım. Kıyas yapamıyorum. :D
G103 bence mükemmel bir mouse, beğenmeyip alay etmeleri çok afedersiniz onların dangalaklığı.
Mouse'mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı