Logitech G103 ve Logitech 910 Mouse Alınır mı?

Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce alınabilir mi?

Klavye alınabilir ama mouse için bir şey diyemem çünkü mouse deneyip alman daha iyi olur.

Klavye alınabilir ama mouse için bir şey diyemem çünkü mouse deneyip alman daha iyi olur.
Media Markt'da denemeye izin verdiklerini sanmıyorum. Zaten bütçemin düşüklüğünden dolayı bu modeli seçtim.

Neden denemem gerekir?
Edit: Şansıma tüküreyim. Klavye stokları bitmiş.

O klavye arkadaşımda var ve tuş basma hissiyatı biraz sert. Alışmam gerçekten zaman almıştı. Oyun için düşünülebilir sağlam kullanışlı bir model fakat, iş yazı yazmaya geldiğinde klavyeyi değiştirmek isteyebilirsin.

Rahat yazı yazılabilmeside önemliydi benim için. Teşekkürler.

Rahat yazı yazılabilmeside önemliydi benim için. Teşekkürler.
Uzun, bir süreden beri A4 Tech'in X7 G800V isimli klavyesini kullanıyorum 15 Adet kişileştirilebilir buton, bilek desteği ve medya tuşlarına sahip, 4 Mod seçeneği ile tuşları oyunlara göre özelleştirebilirsin.Ayrıca Windows tuşunu engellemek için fiziksel bir buton içeriyor 7 Yıldır kullanıyorum.Suya karşı dayanıklı bir klavyede tuşların altında delikler var bu delikler sayesinde klavyeden su çıkartılıyor eğer şekerli bir şey ise tuşları çıkartıp silmen yeterli olucak.
Ben aldığımda 70 TL idi fakat tavsiyem şudur ki bu modelin yan modelini almanız bunun üzerinde mikrofon kulaklık usb girişleri mevcut buda kasaya uzanmadan birşey takmanı sağlayabilir.

Teşekkürler. Araştırıcağım.

Media Markt'da denemeye izin verdiklerini sanmıyorum. Zaten bütçemin düşüklüğünden dolayı bu modeli seçtim.

Neden denemem gerekir?
Edit: Şansıma tüküreyim. Klavye stokları bitmiş.

Eline oturuyor mu rahat mı büyük mü küçük mü gibi şeyler yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…