Logitech G103 VS A4Tech Bloody 120

Warhols

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Dilbilimci - Edebiyatçı - E-Spor'cu
Arkadaşlar bütçeme göre bu iki klavye arasında kaldım. Bunlardan birini kullananınız veya kullanmış olanınız var ise yorumda bulunabilir misiniz bana. Ona göre seçim yapacağım da.

A4 ürünlüerinin dayanıklı olduğunu biliyorum zira yıllardır A4 kullanıyorum, mouse'um da X7-F4 hatta. Ama bu klavye modelinde multimedya tuşları göremedim ve elim şu anki klavyemden mutlimedyaya pek alıştı. Logitech ürünlerinin de kaliteli ama çok da uzun ömürlü olmadıklarını biliyorum lakin g103'ün çok tatlı multimedya tuşları var. Ama yine de öncelikli odağım tabi ki de oyun performansı olacaktır.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
100'lira'ya kadar. Fark ettim ki g103'te de MM tuşları yokmuş, sadece makro tuşları var. Sanırım b120'ye yöneleceğim.

G103'ün manuel'ini okuduktan sonra gördüm ki makro tuşlarına aynı zamanda medya kısayolları da atanabiliyormuş. G103'te karar kılıyorum. Teşekkürler.

Bugün bayram harçlığımla G103 aldım. Eğer G103 alırsan ileride çok büyük rahatlık yaşarsın. Logitech kalitesi tartışılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…