Sizce hangisini tercih etmeliyim g103 iyi ama ledi yok gece zorluk çıkartır fakat G103 ışığı önemsemeyecek şekilde diğerlerine nazaran daha iyi diyorsanız bakarım. Ayrıca rampage kb r8 hem metalik hissiyat hem led hoş duruyor ama bilek Koyma yeri yok ve tuş dizilimi pek benlik değil gibi fakat metalik hissiyatı iyi mi merak ediyorum sizi önerileriniz neler?
Cs:Go'da kullanacağın tuşlar için ışığa ihtiyacın olacağını sanmıyorum ama genel anlamda ışık istiyorsan bütçeyi yukarı çekmen lazım. O üçlüden ben Logitech seçerdim. @Barış Tolon
G103 al. Işıklı diye Everest alman hata olur. 80 TL'ye ışıklı ve iyi bir klavye bulman zor. En azından ışıklı istiyorsan bütçeni 20 TL daha arttırıp Bloody B120 alabilirsin.
Aynı fiyat segmentinde bir tarafta kalitesiyle bilinen marka Logitech diğer tarafta ise sıkıntıları can sıkan Everest varsa tercih tabiki Logitech olmalı.
One lan ışıklı hemen almalıyım! Gibi düşünmek yanlış ışıklı olması bir şey değiştirmez 10 TL mouse'de bile ışık var kalite yerine ışık almayın! Logitech G103 alın.