Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 5 Eylül 2017 #11 Alpi350 dedi: Nedir bu tüketicilerdeki ışık sevdası anlayamadım gitti. Kendini kanıtlamış ve ürünlerini kullananların memnun olduğu firmalara yönelin her zaman. Genişletmek için tıkla... Sözde karanlıkta klavyeyi görememek. Halbuki oyuna daldıktan sonra zaten gözün ne klavye görüyor ne ışık.
Alpi350 dedi: Nedir bu tüketicilerdeki ışık sevdası anlayamadım gitti. Kendini kanıtlamış ve ürünlerini kullananların memnun olduğu firmalara yönelin her zaman. Genişletmek için tıkla... Sözde karanlıkta klavyeyi görememek. Halbuki oyuna daldıktan sonra zaten gözün ne klavye görüyor ne ışık.
AlphanAkpunar Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 50 29 Mart 2020 #12 Rampage KB R8 yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum sırf marka diye hem pahalı hem de F/P açısından rezil ürünlere itibar etmemenizi öneririm.
Rampage KB R8 yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum sırf marka diye hem pahalı hem de F/P açısından rezil ürünlere itibar etmemenizi öneririm.