TechnoAmra Hectopat Katılım 3 Eylül 2017 Mesajlar 40 7 Eylül 2017 #1 Yukarıdaki klavyelerden birini almayı düşünüyorum. FPS oynuyorum ve başka klavye de önerirseniz sevinirim. Ayrıca şu an Apple klavyesi kullanıyorum eğer hiçbirini önermezseniz bu klavye ile devam edeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2017
Yukarıdaki klavyelerden birini almayı düşünüyorum. FPS oynuyorum ve başka klavye de önerirseniz sevinirim. Ayrıca şu an Apple klavyesi kullanıyorum eğer hiçbirini önermezseniz bu klavye ile devam edeceğim.
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 7 Eylül 2017 #2 Cooler Master Masterkeys Lite L öneririm.
KS KS TechnoAmra Hectopat Katılım 3 Eylül 2017 Mesajlar 40 7 Eylül 2017 #3 Sylveon dedi: Cooler Master Masterkeys Lite L öneririm. Genişletmek için tıkla... Ona baktım fakat o kadar param yok Apex 100 almak için bile uğraşmam gerek.
Sylveon dedi: Cooler Master Masterkeys Lite L öneririm. Genişletmek için tıkla... Ona baktım fakat o kadar param yok Apex 100 almak için bile uğraşmam gerek.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2017 #4 Bence biriktirip Masterkeys Lite almalısın. Diğerleri eskidi artık.