Logitech G103 vs G105

Matador01

Hectopat
Daha fazla  
Bu sıralar yeni bir klavye alacağım ve bu iki modelden biri olacak. G103'ü almayı düşünüyorum da medya tuşlarının olmamasından dolayı tereddütteyim. Acaba makro tuşlarına medya tuşlarını atayabiliyor muyuz bilen var mı? Bir de G103'ün tepki süresi G105 kadar hızlı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka aydınlatmanın gereği yok da bana ondan dolayı tercihim G103. Tek sıkıntım multimedya tuşlarının olmaması. Acaba makrolara ses açıp kapama tuşunu atayabiliyor muyuz? Bir bilginiz var mı?

Bildiğim kadarıyla makrolara istediğinizi atayabiliyorsunuz. Ama genelde makrolar oyunlarda daha çok işe yarar.
Sizde G105 klavye varmış, siz atadınız mı hiç? Ben de ona göre alacağım. Benim için çok önemli bir unsur, sürekli kullanıyorum çünkü. Yardımcı olursanız sevnirim

G103'te sol üstteki G1 ve G2 tuşları ses açıp-kapatmak için kullanılıyor diye hatırlıyorum. Fakat ben kendi klavyeme ses makrosu atamadım. Ama büyük bir ihtimalle aynı tuşlar ses açıp-kapatmak için de kullanılabilir. Sistemimi satılığa çıkardığım için şu an deneyemiyorum .

Tamam, yardımınız için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…