mil01lao Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 587 Yer Odasında 18 Temmuz 2020 #1 Logitech G103 klavyemi çıkarıp tuş takımını yıkadım. Sonra güzelce kuruttum ve taktım ama tuşlar sertleşti zar zor gidiyor. Sonra bir daha yıkadım gene aynı. Ne yapabilirim? Garantisi yok.
Logitech G103 klavyemi çıkarıp tuş takımını yıkadım. Sonra güzelce kuruttum ve taktım ama tuşlar sertleşti zar zor gidiyor. Sonra bir daha yıkadım gene aynı. Ne yapabilirim? Garantisi yok.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 18 Temmuz 2020 #2 Genleşmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Temmuz 2020 #3 Ben 3 senedir kullanıyorum bende de öyle. Bir süreden sonra sertleşiyor tuşlar. Ama alışıyorsun merak etme Artı 0 Eksi
Ben 3 senedir kullanıyorum bende de öyle. Bir süreden sonra sertleşiyor tuşlar. Ama alışıyorsun merak etme
KS KS mil01lao Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 587 Yer Odasında 18 Temmuz 2020 #4 O nedir? Federico Valverde dedi: Ben 3 senedir kullanıyorum bende de öyle. Bir süreden sonra sertleşiyor tuşlar. Ama alışıyorsun merak etme Genişletmek için tıkla... Bende yıkadıktan sonra oldu öncesinde yoktu. Artı 0 Eksi
O nedir? Federico Valverde dedi: Ben 3 senedir kullanıyorum bende de öyle. Bir süreden sonra sertleşiyor tuşlar. Ama alışıyorsun merak etme Genişletmek için tıkla... Bende yıkadıktan sonra oldu öncesinde yoktu.
keditoo Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 118 Çözümler 2 Yer İstanbul 18 Temmuz 2020 #5 Yıkadıktan sonra tuş girişlerindeki kayganlık gittiği için sertleşir tuşlar bence yıkamayın fırça ile temizleyin tek tek yapacak bir şey yok . Artı 0 Eksi
Yıkadıktan sonra tuş girişlerindeki kayganlık gittiği için sertleşir tuşlar bence yıkamayın fırça ile temizleyin tek tek yapacak bir şey yok .
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 18 Temmuz 2020 #6 mil01lao dedi: O nedir? Bende yıkadıktan sonra oldu öncesinde yoktu. Genişletmek için tıkla... Genleşme, genişleme anlamından gelir. Sıcaklığı artırılan bir cismin uzunluk ya da hacminin değişmesi olayıdır. Wikipedi. Artı 0 Eksi
mil01lao dedi: O nedir? Bende yıkadıktan sonra oldu öncesinde yoktu. Genişletmek için tıkla... Genleşme, genişleme anlamından gelir. Sıcaklığı artırılan bir cismin uzunluk ya da hacminin değişmesi olayıdır. Wikipedi.
KS KS mil01lao Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 587 Yer Odasında 18 Temmuz 2020 #7 keditoo dedi: Yıkadıktan sonra tuş girişlerindeki kayganlık gittiği için sertleşir tuşlar bence yıkamayın fırça ile temizleyin tek tek yapacak bir şey yok . Genişletmek için tıkla... Yağlasak olur mu . Ella Freya dedi: Genleşme, genişleme anlamından gelir. Sıcaklığı artırılan bir cismin uzunluk ya da hacminin değişmesi olayıdır. Wikipedi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
keditoo dedi: Yıkadıktan sonra tuş girişlerindeki kayganlık gittiği için sertleşir tuşlar bence yıkamayın fırça ile temizleyin tek tek yapacak bir şey yok . Genişletmek için tıkla... Yağlasak olur mu . Ella Freya dedi: Genleşme, genişleme anlamından gelir. Sıcaklığı artırılan bir cismin uzunluk ya da hacminin değişmesi olayıdır. Wikipedi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.024 Makaleler 6 Çözümler 54 18 Temmuz 2020 #8 Sıcak veya soğuk su ile temizlediyseniz olabilir ya da plastiğin üstünde sürtünmeyi azaltan kaplama vs. varsa arada kaynamış olabilir. Artı 0 Eksi
Sıcak veya soğuk su ile temizlediyseniz olabilir ya da plastiğin üstünde sürtünmeyi azaltan kaplama vs. varsa arada kaynamış olabilir.
KS KS mil01lao Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 587 Yer Odasında 18 Temmuz 2020 #9 Ulunay dedi: Sıcak veya soğuk su ile temizlediyseniz olabilir ya da plastiğin üstünde sürtünmeyi azaltan kaplama vs. varsa arada kaynamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Normal suda yıkadım sonra saç kurutma makinesiyle en soğuk ayarda uzaktan duruladım. Artı 0 Eksi
Ulunay dedi: Sıcak veya soğuk su ile temizlediyseniz olabilir ya da plastiğin üstünde sürtünmeyi azaltan kaplama vs. varsa arada kaynamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Normal suda yıkadım sonra saç kurutma makinesiyle en soğuk ayarda uzaktan duruladım.
NITRO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 1.838 Makaleler 4 Çözümler 1 18 Temmuz 2020 #10 Olur öyle, zamanla düzelir. Artı 0 Eksi