Logitech g105, G300s vs CM Devastator

Hocam Logitech al arkadaşımda var çok iyi. Bu arada 2 hafta önce 40 TL ye Vatan Bilgisayardan Inca markalı fare aldım sağ tık çalışmamaya başladı. 20-30 lira tasarruf edelim derken zararlı çıktım. Ben bu fareyi geri götürsem garanti kapsamında yapılır mı?

Hocam Logitech al arkadaşımda var çok iyi. Bu arada 2 hafta önce 40 TL ye Vatan Bilgisayardan Inca markalı fare aldım sağ tık çalışmamaya başladı. 20-30 lira tasarruf edelim derken zararlı çıktım. Ben bu fareyi geri götürsem garanti kapsamında yapılır mı?
Hocam vatan bilgisayardan aldığınıza dair bir fişe sahipseniz. Vatan bilgisayar ücreti geri iade ediyor.

Klavyeye karar vermişsin bence yanına daha iyi bir mouse olmalı ama g300s olabilir.g300s küçük bir mouse dur tutuş stili önemlidir ve giriş seviyesinde bir oyuncu mouse dur hafif bir ışıklandırmaya da sahiptir

CM tuşları hoşuma gitti gittigidiyorda 150 tl civarı bi fiyatı var.G105 130 tl.Kafamı karıştıran logitech makro tuşları, kalitesi pc programı ama cm de de tuşlar daha güzel duruyor ve daha hesaplı 50 tl gibi bi fark oluyor logitech sete karşı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı