P player232 Kilopat Katılım 6 Ocak 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #1 Arkadaşlar geçen ay logitech g105 klavyesini aldım.G1 ve G2 tuşuna ses açma ve kapamayı atadım.Ama fifa 14 ve skyrim oyunlarında ses açıp kapayamıyorum.Oyundan çıkınca kapayıp açabiliyorum.Bunun nedeni nelerdir ? NOT = Oyunlar korsan.
Arkadaşlar geçen ay logitech g105 klavyesini aldım.G1 ve G2 tuşuna ses açma ve kapamayı atadım.Ama fifa 14 ve skyrim oyunlarında ses açıp kapayamıyorum.Oyundan çıkınca kapayıp açabiliyorum.Bunun nedeni nelerdir ? NOT = Oyunlar korsan.
BaranOyunda Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #2 Korsan oyunlarda maalesef yardım edemiyoruz. Korsan olduğundan kaynaklanabileceğini düşündün mü? Daima orijinal oyunları tercih etmelisin.
Korsan oyunlarda maalesef yardım edemiyoruz. Korsan olduğundan kaynaklanabileceğini düşündün mü? Daima orijinal oyunları tercih etmelisin.
P player232 Kilopat Katılım 6 Ocak 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #3 Silinen üye dedi: Korsan oyunlarda maalesef yardım edemiyoruz. Korsan olduğundan kaynaklanabileceğini düşündün mü? Daima orijinal oyunları tercih etmelisin. Genişletmek için tıkla... Steamda Team Fortress 2'yide denedim.Onda da çalışmıyor.
Silinen üye dedi: Korsan oyunlarda maalesef yardım edemiyoruz. Korsan olduğundan kaynaklanabileceğini düşündün mü? Daima orijinal oyunları tercih etmelisin. Genişletmek için tıkla... Steamda Team Fortress 2'yide denedim.Onda da çalışmıyor.
BaranOyunda Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #4 Ses açmadan kastın ney? Fn+Ses tuşlarına mı basıyorsun? Birde Logitech'in yazılımından multimedya'yı seçip orda + ve - yi bulabilirsin.
Ses açmadan kastın ney? Fn+Ses tuşlarına mı basıyorsun? Birde Logitech'in yazılımından multimedya'yı seçip orda + ve - yi bulabilirsin.